Britney Spears: Ο σέξι χορός της με τον Sam Asghari φορώντας μόνο ένα σακάκι και ένα… διαμαντένιο εσώρουχο!
featured

Britney Spears: Ο σέξι χορός της με τον Sam Asghari φορώντας μόνο ένα σακάκι και ένα… διαμαντένιο εσώρουχο!

Britney Spears: Ο σέξι χορός της με τον Sam Asghari φορώντας μόνο ένα σακάκι και ένα… διαμαντένιο εσώρουχο!

Ξέφρενο το after πάρτι του γάμου τους

Έπειτα από χρόνια μεγάλης καταπίεσης υπό την επιτήρηση του πατέρα της η Britney Spears κέρδισε μόλις πέρυσι την ελευθερία της και αποφάσισε να κάνει restart ανοίγοντας νέα κεφάλαια στη ζωή της.

Ένα από αυτά φυσικά ήταν η επισημοποίηση του δεσμού της με τον αγαπημένο της, Sam Asghari.

Το απόγευμα της Πέμπτης σε μία παραμυθένια τελετή στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες η ποπ σταρ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον καλό της με καλεσμένους μόλις 60 κοντινούς της ανθρώπους, μεταξύ των οποίων η Madonna, η Drew Barrymore, η Paris Hilton, η Selena Gomez και οι δικοί μας Maria Menounos και Δημήτρης Γιαννέτος.

Μετά την τελετή η Spears μοιράστηκε στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός και έγραψε:

«Παντρευτήκαμε! Ήταν η πιο φαντασμαγορική μέρα! Ήμουν τόσο αγχωμένη όλο το πρωί, αλλά μετά στις 2:00 μ.μ. κατάλαβα ότι παντρευόμαστε! Έπαθα μια κρίση πανικού ηρέμησα… Η ομάδα που διακόσμησε το σπίτι μας έκανε κυριολεκτικά ένα ονειρικό κάστρο, ήταν φανταστικό!

Η τελετή ήταν ένα όνειρο και το πάρτι ήταν ακόμα καλύτερο! Τόσοι πολλοί απίστευτοι άνθρωποι ήρθαν στο γάμο μας και είμαι ακόμα σοκαρισμένη! Η Drew Barrymore, το κορίτσι που έχω ερωτευτεί και η Selena Gomez, που παρεμπιπτόντως, είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά, ήρθαν και οι δυο! Έμεινα άφωνη! Φίλησα ξανά τη Madonna και χορέψαμε μέσα στη νύχτα με την Paris Hilton. Ευχαριστώ Donatella Versace που σχεδίασες το νυφικό μου. Sam Asghari σ΄αγαπώ!».

Ανέβασε όμως και βίντεο από το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στη συνέχεια στο οποίο ο χορός είχε την τιμητική του.

Στα highlights ήταν αναμφίβολα, όταν έβγαλε το νυφικό και χόρεψε με τον Sam Asghari φορώντας μόνο ένα σακάκι και ένα διαμαντένιο εσώρουχο που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα.

«Μην ανησυχείτε φορούσα το πρώτο μου διαμαντένιο στρινγκ από κάτω. Ελπίζω να μην προσβλήθηκε κανείς!» έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα του ποστ της.