Britney Spears: Παρέμβαση από τη μητέρα της για να τελειώσει η κηδεμονία της
Κόσμος

Britney Spears: Παρέμβαση από τη μητέρα της για να τελειώσει η κηδεμονία της

Britney Spears: Παρέμβαση από τη μητέρα της για να τελειώσει η κηδεμονία της

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της κηδεμονίας της Britney Spears δεν σταματούν και φαίνεται να έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια έχει έναν ακόμη σύμμαχο στο πλευρό της. Ο λόγος για τη μητέρα της, Lynne Spears που μετά τις τελευταίες εξελίξεις έκανε παρέμβαση και ζήτησε να διοριστεί νέος δικηγόρος για την κόρη της και να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην υπόθεση της κηδεμονίας της.

Η Lynne Spears, μάλιστα, ζήτησε από τον δικαστή να επιτρέψει στην κόρη της να χρησιμοποιήσει τον δικό της προσωπικό δικηγόρο. Στα επίσημα έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας του TMZ, η Lynne αναφέρει πως η κηδεμονία της Britney από τον πατέρα της James Spears δόθηκε πριν από 13 χρόνια –σε διαφορετικές συνθήκες- και δεν θα έπρεπε να ισχύει πια.

Ο δικηγόρος της μητέρας της Britney αναφέρει πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι πλέον ικανή να φροντίζει μόνη τον εαυτό της, καθώς στο παρελθόν είχε δυσκολευτεί επειδή: «έπρεπε να εμφανίζεται μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου, να κάνει εκατοντάδες εμφανίσεις, να χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να προετοιμάζεται για τα shows κάνοντας περίπλοκες χορογραφίες που απαιτούσαν χρόνο και συγκέντρωση και έπρεπε να κάνει πρόβες και να βρίσκεται στη σκηνή πάρα πολλές ώρες για πάρα πολλά χρόνια».

Όλα τα παραπάνω θεωρούνται από τον δικηγόρο ως ανασταλτικός παράγοντας -σε νεαρή μάλιστα ηλικία- για την Britney, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Κάτι που δεν ισχύει πια καθώς με την πείρα και την ωριμότητα πλέον της ηλικίας της, μπορεί να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις.

Ο δικηγόρος μάλιστα, αναφέρει 10 αιτήματα που έκανε η Britney στην ακρόαση της 23ης Ιουνίου, αλλά επισημαίνει πως για να προχωρήσει στην εκπροσώπησή της θα πρέπει να γίνει δεκτός από τον δικαστή.

Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, πως η Lynne θέλει να βοηθήσει την κόρη της να δώσει ένα τέλος στην κηδεμονία και ζητά ακόμη κι αν δεν οριστεί δικηγόρος της ο άνθρωπος που προτείνει η ίδια, το δικαστήριο είτε να της επιτρέψει να διαλέξει τον δικηγόρο που θέλει, είτε να ορίσει έναν δικηγόρο τον οποίο να δέχεται και η ίδια η Britney.

Τέλος, η Lynne ζήτησε ακρόαση από το δικαστήριο για τις 14 Ιουλίου, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της όμως ότι το αίτημά της μπορεί και να απορριφθεί.