Charlize Theron: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τα παιδιά της (Φωτογραφίες, βίντεο)
Κόσμος

Charlize Theron: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τα παιδιά της (Φωτογραφίες, βίντεο)

Charlize Theron: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τα παιδιά της (Φωτογραφίες, βίντεο)

H χολιγουντιανή star επέλεξε Μύκονο και Πάρο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων επέλεξε να περάσει η Charlize Theron, η οποία μπορεί να φημολογούνταν ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα τον Ιούνιο για την επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το ταξίδι της στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο και να επισκεφθεί τη Μύκονο και την Πάρο, μαζί με τη μητέρα της αλλά και τα δύο υιοθετημένα παιδιά της.

Η χολιγουντιανή star έφτασε στο νησί των ανέμων με τη μητέρα της Gerda, την 9χρονη Jackson και την 5χρονη August, ενώ είχαν στην παρέα τους και κάποιους φίλους του.

Το μεγαλύτερο παιδί της Charlize Theron, αν και έχει γεννηθεί αγόρι, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, της είπε ότι είναι κορίτσι και με αυτό τον τρόπο μεγαλώνει. «Πίστευα κι εγώ ότι ήταν αγόρι», ανέφερε η Σαρλίζ Θέρον σε συνέντευξή της στη Daily Mail. «Μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν 3 ετών και μου είπε “Δεν είμαι αγόρι”».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr έμεινε στο Santa Marina στον Ορνό.


Ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr την απαθανάτισε, μαζί με τα παιδιά της, το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Αυγούστου σε εξόρμηση με το σκάφος τους στην Πάρο.

Η 45χρονη σταρ επέλεξε ένα μαύρο μπικίνι για τις βουτιές της στις Κυκλάδες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του markos.tv, ήταν πολύ ευγενική με όσους συνάντησε στο κυκλαδίτικο νησί ενώ γευμάτισε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Νάουσας, to Barbarossa.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ