Κρις Σταμούλης VS «Το Πρωινό»: Τα σχόλια που τον πίκραναν
Reality TV

Κρις Σταμούλης VS «Το Πρωινό»: Τα σχόλια που τον πίκραναν

Κρις Σταμούλης VS «Το Πρωινό»: Τα σχόλια που τον πίκραναν

Τι είπε στο «Έλα Χαμογέλα» και για τον Αλέξη Παππά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα ο Κρις Σταμούλης και σχολίασε όλα όσα γίνονται στο Survivor, τη στάση του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και το περιστατικό με την εκπομπή «Το Πρωίνο ANT1» που τον ενόχλησε και τα σχόλια που τον πίκραναν.

Μιλώντας αρχικά για τον Αλέξη Παππά με τον οποίο έκανε πιο πολύ παρέα μέσα στο Survivor είπε: «Είναι ο κλασικός Αλέξης έτσι όπως τον γνώρισα. Δημιουργεί την ίντριγκά του. Εάν ήμουν εκεί ως φίλος θα του έλεγα ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται τόσο πολύ με τον James. Έχει ξεφύγει λίγο και με αυτόν τον τρόπο ανεβάζει και εκθειάζει τον James».

Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι έχει κακία ο Αλέξης προς τον James. Θεωρώ ότι παίζει και έναν ρόλο, όπως είπα και ο Λιανός. Έχει αναλάβει και λίγο τον ρόλο αυτού που θα κάνει την ίντριγκα και τον “κακό”. Δεν το κάνει επειδή μισεί τον James. Παίζει ρόλο κι ότι ο James είχε πει ότι θα μας ψηφίζει μέχρι να βγούμε από το παιχνίδι και νομίζω ότι γι’ αυτό ο Αλέξης επιτίθεται τόσο πολύ προς τον James».

https://streamable.com/fgnzxr

Στη ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου αν οι νέοι παίκτες μετέφεραν πληροφορίες σε όσους βρίσκονταν ήδη στο παιχνίδι είπε: «Στην αρχή όταν μπαίνουν οι παίκτες δεν λένε ποτέ τίποτα. Στην πορεία του παιχνιδιού από τη στιγμή που ο Σάκης ήρθε κοντά με τον Αλέξη σίγουρα θα του μετέφερε κάποια πράγματα».

https://streamable.com/rmhbqi

Σχετικά με τον James είπε: «Ο James αντικειμενικά είναι πολύ καλός παίκτης και θα φθάσει στον τελικό. Τον θεωρώ φαβορί. Ο James θεωρώ ότι “μαγείρευε” τις ψηφοφορίες και εξαιτίας του βγήκα κι εγώ από το παιχνίδι».

Τέλος, ο Κρις Σταμούλης έκανε και το παράπονό του για τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον στην εκπομπή «Το Πρωινό ANT1» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Μου ζήτησαν να κάνω μια συνέντευξη και δέχτηκα με χαρά. Το concept ήταν να κάνουμε μια συνέντευξη και να πούμε κάποια πράγματα για το Survivor και έπειτα να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εμένα, τη ζωή μου, τα χόμπι μου κλπ. Παίχτηκε το video χθες και μετά λύπης μου αφού έπαιξαν το video, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια για εμένα, που με προσέβαλαν. Προσέβαλαν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου δραστηριότητα και τη μόρφωσή μου. Το υπόλοιπο πάνελ πλην της Σκορδά άρχισε να γελά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρις Σταμούλης και πρόσθεσε ότι ενοχλήθηκε για όσα είπαν για τη μόρφωσή του και ότι τον εξέθεσαν επαγγελματικά.

Και κατέληξε: «Όταν είμαι ο προσκεκλημένος της εκπομπής και με σχολιάζεις ειρωνικά, το θεωρώ απαράδεκτο. Η παιδεία μου, με έχει μάθει ότι όταν έχεις έναν προσκεκλημένο στο σπίτι σου τον σέβεσαι. Θεωρώ απαράδεκτο ότι ειπώθηκαν αυτά χωρίς να μπορώ να απαντήσω».

https://streamable.com/2k1ycy