Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στο σενάριο ότι «μετακομίζει» στο Σαββατοκύριακο;
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στο σενάριο ότι «μετακομίζει» στο Σαββατοκύριακο;

Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στο σενάριο ότι «μετακομίζει» στο Σαββατοκύριακο;

Τι είπε για την επιστροφή της Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την εκπομπή της, η Ελιάνα 

Στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega πήρε θέση για τα σενάρια που θέλουν  την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» να μετακινείται στη ζώνη του σαββατοκύριακου, αλλά και στο ενδεχόμενο να φύγει από την εκπομπή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ξέρω ότι υπάρχει το συμβόλαιό μου με το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη αγάπη προς το κανάλι και ελπίζω και από εκείνο προς εμένα. Συζητάμε την καλύτερη εκδοχή και το καλύτερο μέλλον για αυτό το προϊόν που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν που λέγεται “Πάμε Δανάη”. Δεν παίζει πολλές φορές ρόλο μόνο τι θέλουμε αλλά το συμφέρον μας», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Ιδανικά μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά και το Σαββατοκύριακο είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις».

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με χαροποίησε η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Τι να με τρομάξει; Είναι δυνατόν; Νομίζω ότι τέτοιες επιστροφές, ειδικά στο κανάλι που ανήκεις, μόνο καλό μπορούν να κάνουν».

Και κατέληξε: «Δεν φοβάμαι για την Ελιάνα γιατί ακόμα και αν τη χάσω θα είμαστε σε μια οικογένεια. Δεν φοβάμαι τα πράγματα που είναι για καλό. Αν γίνει πρόταση στην Ελιάνα ή αν της έχει γίνει και αποφασίσει ότι θέλει να πάει για καλό της θα το δω με χαρά».

https://streamable.com/pnr4vs