Δανάη Λουκάκη: Η Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» μας συστήνει τον Ορφέα και το Instagram λιώνει με τις φωτογραφίες
Ελλάδα

Δανάη Λουκάκη: Η Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» μας συστήνει τον Ορφέα και το Instagram λιώνει με τις φωτογραφίες

Δανάη Λουκάκη: Η Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» μας συστήνει τον Ορφέα και το Instagram λιώνει με τις φωτογραφίες

Το post και η μακροσκελής ανάρτηση για την ιστορία του

Η Δανάη Λουκάκη είναι μία ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο της Παγώνας Τόλλια.

Τώρα που τα γυρίσματα και η σειρά ολοκληρώθηκε, η Δανάη βρήκε την ευκαιρία να μας γνωρίσει τον Ορφέα.

Ο Ορφέας είναι ο πανέμορφος και γλυκύτατος σκυλάκος της, ο οποίος έκανε ταξίδι από την Κρήτη όταν ακόμη ήταν μωρό για να τη συναντήσει και να βρει ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.

«Σήμερα που βρέθηκα ελεύθερη εντελώς από κάθε υποχρέωση (τελευταίο ρεπό μου ήταν αρχές του Ιούνη), μπορώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γράψω και για αυτήν την τρομερή αλλαγή που ζω το τελευταίο τρίμηνο. Μια αλλαγή που κυριολεκτικά μου έχει ανατρέψει τη ζωή: η έλευση του Ορφέα μου.

Σήμερα έχουμε επέτειο. Κλείνουμε τρεις μήνες παρέα και βάλαμε τα σανδαλάκια μας, τα αντηλιακά μας, πήραμε τα backpack μας και βγήκαμε κυριακάτικη βόλτα στους αρχαιολογικούς χώρους του κέντρου να το γιορτάσουμε.

Τον παρέλαβα στο λιμάνι του Πειραιά στις 10 Απριλίου αφού είχε ολονύχτια ταξιδέψει με το Κνωσσός Παλάς (ούτως ειπείν Knossos Palace) και είχε διασχίσει ολόκληρο Κρητικό Πέλαγος για να με βρει. Καθότι Ηρακλειώτης, Κρητικός κι ο Ορφέας μου.

Ήρωας εκείνος και ήρωες και αυτοί οι άνθρωποι του Φ.Ο.Σ. -Φιλοζωική Ομάδα Σείριος Ηρακλείου οι #FoxSkylos @depymar @ellikok οι οποίες κινήθηκαν με την ταχύτητα του φωτός για αυτήν την υιοθεσία. Προσφέρουν έργο κάτω στο Ηράκλειο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την @eugeniasamara και το @yourpetapp από όπου και βρήκα το νινάκι μου.

Ευγενία σ’ ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες άμεσα και μ’ ενδιαφέρον στο ενδιαφέρον μου. Συγχωρήστε μου όλοι την καθυστέρηση αυτής της ανάρτησης μα πραγματικά από τη στιγμή που ήρθε ο Ορφέας στη ζωή μου θες καρμικά, θες λόγω ξαφνικού και τρομακτικού φόρτου εργασίας, θες που έχασα τον ύπνο μου μεγαλώνοντας ένα κουταβάκι και έβαλα το κεφάλι κάτω για να ανταπεξέλθω μόνη μου σε όλα, απλά δεν προλάβαινα. Σας το χρωστούσα όμως.

Γράφω τώρα για να μοιραστώ τη χαρά της υιοθεσίας ενός αδέσποτου και να πω πως το καλύτερο πράγμα που έχει κανείς να κάνει, είναι να αναλάβει έναν τέτοιο μικρό ή μεγάλο μπόμπιρα. Γιατί μπόμπιρας θα μείνει για μια ζωή.

Θα αλλάξει εσάς τους ίδιους η χαρά και η αγάπη και το ενδιαφέρον και τα νεύρα και η κούραση και η απογοήτευση που σας προσφέρει.

Γιατί τελοσπάντων απόλα έχει ο μπαξές στην αρχή. Αυτό που μένει όμως είναι τα δυο ματάκια που σε κοιτούν γεμάτα αγάπη κι αφοσίωση. Και το λέω εγώ που ήμουν και είμαι γατομάνα ολκής», γράφει στην αρχική της ανάρτηση.

Στην πορεία δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες από τότε που ήταν ακόμη ένα μικρό κουτάβι, συνεχίζοντας να εξιστορεί πράγματα γι’ αυτό το γλυκύτατο ζωάκι.