Δέσποινα Βανδή: Ξεκινάει τα ταξίδια της με το My Greece
Νέα

Δέσποινα Βανδή: Ξεκινάει τα ταξίδια της με το My Greece

Δέσποινα Βανδή: Ξεκινάει τα ταξίδια της με το My Greece

Τι αποκάλυψαν οι Roomies για την εκπομπή με παρουσιάστρια την τραγουδίστρια

Τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Βανδή αναλαμβάνει καίριες θέσεις στη μικρή οθόνη μπροστά από τις κάμερες και τα αποτελέσματα είναι περίφημα!

Η παρουσία της και οι κριτικές της στο J2US ήταν πάντα to the point, ενώ με το χιούμορ της έδινε μια πιο ανάλαφρη πινελιά στο φαντασμαγορικό σόου, το οποίο αγκάλιασε το τηλεοπτικό κοινό και στήριξε μέχρι τέλους. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που ζητούν από τον Νίκο Κοκλώνη να επαναφέρει το τηλεπαιχνίδι άμεσα στην τηλεόραση, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι ο νέος κύκλος του μουσικού σόου έρχεται σύντομα.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, εκτός από μέλος της κριτικής επιτροπής, είχε αναλάβει την παρουσίαση του My Greece, της ταξιδιωτικής εκπομπής, η οποία παρουσίαζε μέρη και γεύσης της Ελλάδας. Η ίδια ήταν απολαυστική, γλαφυρή με τις περιγραφές της, ενώ έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται ότι θα συνεχίσει τα ταξίδια της, αυτή τη φορά όμως σε άλλη τηλεοπτική στέγη, καθώς η εκπομπή φαίνεται ότι μεταφέρεται στο Mega, όπως αποκάλυψαν οι Roomies. Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού είπαν στην εκπομπή τους ότι «το My Grecce μετακομίζει στο Mega» και η Μαρία εξέφρασε τη ζήλεια της για τα ταξίδια που θα κάνει η Δέσποινα.

https://streamable.com/qg2la9