Δέσποινα Βανδή: Πήρε το παντελόνι της Άννας Βίσση – Ποια η αντίδρασή της;
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Πήρε το παντελόνι της Άννας Βίσση – Ποια η αντίδρασή της;

Δέσποινα Βανδή: Πήρε το παντελόνι της Άννας Βίσση – Ποια η αντίδρασή της;

Και τα μηνύματα της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram Story της

Για χρόνια υπήρχε μια «άτυπη κόντρα» ανάμεσά στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία και έλαβε τέλος μετά την πρωτοβουλία του Νίκου Κοκλώνη να τις καλέσει μαζί στη σκηνή του J2US και να τα βρουν στον «αέρα» του μουσικού σόου.

Από τότε συχνά πυκνά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή επικοινωνούν, είτε από κοντά, είτε μέσα από τα social media. Πριν από λίγο καιρό οι δυο κυρίες βρέθηκαν για καφέ μαζί με τον CΕΟ της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο και τώρα η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως πήρε το παντελόνι της Άννας Βίσση προκαλώντας την άμεση αντίδρασή της.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του My Greece φωτογραφήθηκε φορώντας τη φόρμα που της έστειλε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. Πρόκειται για ένα στιλάτο και άνετο κομμάτι από τη νέα συλλογή ρούχων της Σοφίας Καρβέλα και το fashion brand που έχει με τη συνέταιρό της Phuong Ireland.

Για να την ευχαριστήσει λοιπόν, η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία με το νέο casual σύνολό της στο Instagram Story της, ενώ θέλοντας να «πειράξει» και την Άννα Βίσση έγραψε απευθυνόμενη στην  Άννα Βίσση: «Συγγνώμη που σου πήρα το παντελόνι. Πες στο παιδί σου να σου στείλει άλλο».

Η απάντηση της Άννας Βίσση ήταν άμεση, καθώς έγραψε στη Δέσποινα «να το χαρεί».

Επική ήταν και η αντίδραση της Σοφίας Καρβέλα με τη φατσούλα που κλαίει από τα γέλια, με αφορμή των διαδικτυακό διάλογο της Δέσποινας Βανδή με τη μητέρα της.