Δέσποινα Βανδή: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία που ετοιμάζει με την Άννα Βίσση;
Νέα

Δέσποινα Βανδή: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία που ετοιμάζει με την Άννα Βίσση;

Δέσποινα Βανδή: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία που ετοιμάζει με την Άννα Βίσση;

Τι είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»;

Στο φινάλε για τη φετινή χρονιά του «Σπίτι με το Mega» θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή το Σάββατο στις 21:00 με μια εντυπωσιακή συναυλία από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Greece, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μελλοντική της συνεργασία με την Άννα Βίσση, στο ξεκίνημά της και στα επόμενα σχέδιά της.

«Με κυνηγούσαν από πέρυσι για το “Σπίτι με το Mega”, αλλά λόγω του “My Greece” και των οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να το κάνω νωρίτερα. Στις πρόβες ζορίστηκα πάρα πολύ, σε σημείο που έφτασα να πω “παιδιά θα λιποθυμήσω”, αλλά όταν έφτασα εδώ, είπα σε όλους ότι τους ευχαριστώ. Ένιωσα μια ψυχική ανάταση. Το καλοκαίρι έρχεται, εμβολιαστήκαμε. Το τραγούδι μου έλειψε πάρα πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνιση της που ετοιμάζει στο «Σπίτι με το Mega».

Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή τον Ιούλιο θα είναι στην Κύπρο και στις «Νότες» με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ αν όλα πάνε καλά το χειμώνα θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. «Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ επί της ουσίας. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δεν χρειάστηκε να συστηθούμε, δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη νιώσαμε μια οικειότητα και μια χημεία. Ενωθήκαμε αμέσως χωρίς προσπάθεια, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας», είπε χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά και οι πρώτες της δουλειές

Μιλώντας για τα παιδιά της και για το αν η κόρη της Μελίνα θα ακολουθήσει τα βήματά της μιας και έχει πολύ καλή φωνή, απάντησε: «Η Μελίνα μου προς το παρόν πάει προς τη Νομική, τώρα το αν θα σπουδάσει μιούζικαλ στο εξωτερικό, θα το αποφασίσει η ίδια. Εγώ στα 18 μου χρόνια δεν ήξερα ακόμη τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Τραβάς το νήμα και ξεκινά το ταξίδι. Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει;» και πρόσθεσε: «Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι ο σεφ του σπιτιού μας, μαγειρεύει ήδη συγκλονιστικά. Επειδή πρόσφατα ταξίδεψα στην Κρήτη με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο Γιώργος ενθουσιάστηκε με τον Λευτέρη… Συγγνώμη Βάσω μου!».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε μικρή, πριν ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως σερβιτόρα για έναν μήνα. Το φιλοδώρημα για εμένα, επειδή πέρασα από αυτήν τη δουλειά είναι σημαντικό. Όλες τις δουλειές που έκανα και σερβιτόρα και γραμματέας και πωλήτρια που ήμουν σε ένα μαγαζί με νυφικά, τις εκτιμώ. Όλα τα αγαπούσα και τα έκανα με ενθουσιασμό με χαρά. ήμουν μια φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, που μπορεί οι άλλες να έκαναν άλλα πράγματα κι εγώ ήμουν με την εφημερίδα και κύκλωνα τις μικρές αγγελίες για να βρω την επόμενη δουλειά και να βοηθήσω την οικογένειά μου οικονομικά, επειδή δεν μπορούσαν να με σπουδάσουν. Και δεν το έκανα με μιζέρια».

Το My Greece και η βοήθεια του Νίκου Κοκλώνη

Αναφερόμενη, τέλος, στο «My Greece», η ίδια είπε ότι λατρεύει τους ανθρώπους του κάθε τόπου και αποκάλυψε ότι έμπαινε στις κουζίνες που επισκέφθηκε και ζητούσε συνταγές. «Τον πρώτο χρόνο, το “ My Greece ” με έβαλε μέσα οικονομικά, αλλά δεν θυσίασα την εικόνα. Έπειτα, με έσωσε ο Νίκος Κοκλώνης. », είπε η Δέσποινα Βανδή, δίνοντάς μας ραντεβού αυτό το Σάββατο.

https://streamable.com/hescom