Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στη «Super Κατερίνα» – Η αποκάλυψη για το πρόβλημα του αλκοολισμού και η χείρα βοηθείας από την Ιωάννα Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στη «Super Κατερίνα» – Η αποκάλυψη για το πρόβλημα του αλκοολισμού και η χείρα βοηθείας από την Ιωάννα Τούνη

Η βοήθεια που ζήτησε από ψυχολόγο

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένη στο αλκοόλ με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια για να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Η πανέμορφη μελαχρινή, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και τη φίλη της, Ιωάννα Τούνη, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό της και την «σήκωσε» όταν εκείνη «βυθιζόταν».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, έπεσα ψυχολογικά και δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους. Τις 2-3 πρώτες μέρες είχα κλειστές τις κουρτίνες στο νοσοκομείο και δεν ήθελα να βλέπω τίποτα και κανέναν. Ήθελα να περάσει και να φύγω από εκεί», δήλωσε αρχικά για την περιπέτεια με την υγεία της και αναφέρθηκε στο τι της συνέβη:

«Ήταν μια φλεγμονή στο νεφρό. Αυτό μπορεί να έρθει από τον ίδιο τον εαυτό. Αν δεν το προλάβεις μπορείς να πάθεις σηψαιμία στο αίμα. Τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα καλή διατροφή, δεν γυμναζόμουν. Αυτή τη στιγμή πίνω μόνο νερό».

Η Δήμητρα αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό, τον οποίο ξεπέρασε με τη βοήθεια ειδικού. «Έπινα πολύ και είχα ζητήσει βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έχανα τον εαυτό μου. Έκανα πράγματα που δεν θυμόμουν. Ήταν μια ξέφρενη ζωή, δεν υπολόγιζα τίποτα. Πήγαινα σε ψυχολόγο μέχρι πριν από 1,5-2 χρόνια. Τελικά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίζω».

«Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Μου στάθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε. Είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα κι άλλο».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για κάποια σχόλιά του για τον τρόπο που μιλούσε και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα.

«Ο επόμενος που με βοήθησε ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή μου. Αν δεν δουλέψουμε κι εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας και δεν έχουμε την όρεξη για ζωή. Κάποιοι προσπαθούν να με διαβάλλουν χωρίς να τους έχω πειράξει και έχω μάθει να συγχωρώ. Όταν έχεις μπει σε ένα σπίτι κι έχεις κάνει πολύ καλό και θέλουν να σε θάψουν επειδή δεν πας με τα νερά τους…».

Exit mobile version