Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το φρέσκο ψάρι που «βάπτισαν» κατεψυγμένο και το «ευχαριστώ» στην τηλεόραση
Νέα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το φρέσκο ψάρι που «βάπτισαν» κατεψυγμένο και το «ευχαριστώ» στην τηλεόραση

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το φρέσκο ψάρι που «βάπτισαν» κατεψυγμένο και το «ευχαριστώ» στην τηλεόραση

Ο σεφ μίλησε για τη ζωή στην Αμερική και εξιστόρησε περιστατικό που πελάτισσα γύρισε πίσω πιάτο του

Ειλικρινής και ευγνώμων εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε να μαγειρεύει και μοίραζε φαγητό σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

«Πολλοί από εμάς, το διάστημα της καραντίνας, μαγειρεύαμε φαγητό και το δίναμε στους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Pop Up.

Αν δεν ήταν σεφ, το πιο πιθανό ήταν, αν ακολουθούσε τις σπουδές του, να εργάζεται τώρα ως οικονομολόγος σε κάποια τράπεζα.

«Δούλευα σε μια πολύ μεγάλη αμερικάνικη τράπεζα, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Τώρα μπορεί να το συνέχιζα. Στην Αμερική δεν κοιτάνε τα τατουάζ και πώς είσαι εξωτερικά. Κοιτούν το τι μπορεί να φέρεις εσύ και το μυαλό σου στην επιχείρηση.

Σαν δεύτερο επάγγελμα στην Αμερική ήταν το εστιατόριο. Εκεί στην αρχή καθάριζα τραπέζια και μετά σαν σερβιτόρος, αλλά δεν τα πήγαινα πολύ καλά γιατί ήμουν νευρικός».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις όπου πελάτης του έχει γυρίσει ένα πιάτο πίσω. «Συνέχεια, ακόμα και σήμερα. Είχα μια γευστική δοκιμή για το catering προχθές και είχα ένα φοβερό ψάρι. Ήταν μια κυρία που είπε ότι το ψάρι μου ήταν κατεψυγμένο. Δεν ήταν, δεν έχω βάλει ποτέ κατεψυγμένο ψάρι. Στεναχωρήθηκα, το πήρα προσωπικά. Θα μπορούσε να μη με νοιάξει, όμως το σκεφτόμουν δύο μέρες. »

Σχετικά με το MasterChef: «Έγινα φοβερά αναγνωρίσιμος αλλά δεν μου άλλαξε τη ζωή. Σίγουρα μου άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα. Αυτό που μου έχει δώσει η τηλεόραση, εκτός από την αναγνωρισιμότητα είναι κάποια χρήματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν η επιτυχία με είχε βρει στα 20 μου πιθανόν να είχα αλλάξει. Θα ήμουν πιο αλαζόνας».

https://streamable.com/st38vb