Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά φεύγοντας από το Survivor
Reality TV

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά φεύγοντας από το Survivor

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά φεύγοντας από το Survivor

Τι ειπε για Σάκη, Μαριαλένα και την ταμπέλα της «κλέφτρας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ανανεωμένη και χαμογελαστή, ντυμένη στα πράσινα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες της και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι ήταν αυτό που ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη χωρίς να θέλει να κάνει αποκαλύψεις και να πάρει θέση. Έσπευσε να δικαιολογήσει όμως την πρώην συμπαίκτριά της και τις αντιδράσεις της, δεδομένου ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να έχουν ένα στήριγμα. «Όσο είμαστε στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν είχα καταλάβει τι διάσταση είχε πάρει το θέμα με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αλλά και τον Λιβάνη. Βλέποντας ότι είναι κάτι που απασχολεί δεν θέλω να πάρω θέση και να πω κάτι. Ως γυναίκα έχω να πω ότι η Μαριαλένα νιώθει μια ασφάλεια μέσα στο παιχνίδι. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και θέλεις να έχεις έναν άνθρωπο να στηριχθείς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κόντρες στο Survivor: «Βγαίνοντας έξω είδα κάποια πράγματα. Γέλασα με κάποιους τσακωμούς στο Survivor» και αποκάλυψε: «Άφηνα κάποια πράγματα να πέσουν κάτω. Κάθε φορά έδινα χαστούκια στον εαυτό μου και μου υπενθύμιζα ότι είμαι σε ένα παιχνίδι».

https://streamable.com/4qfahs

Για τη σχέση με την Άννα Μαρία Βέλλη είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία. Εύχομαι στον καθένα να είναι καλά στη ζωή του. Με κάποιους ανθρώπους θα έχω επαφές, αλλά με κάποιους δύσκολα θα μπορούμε…»

Για τον Αλέξη Παππά είπε: «Μιλήσαμε, γύρισε κι αυτός και ξεκουράζεται. Δεν άργησε και πολύ. Βγήκε μετά από εμένα».

Για το περιβόητο «τελείωσε τον James» η Ελευθερία ανέφερε πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και πως δεν θα ήθελε να είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση κανενός παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης: «Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα. Έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι “θα μιλήσω στην Alessia”. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Ποτέ δεν θα ήμουν ο λόγος για να διώξω κάποιον από το παιχνίδι. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά. Εγώ πήγα απροετοίμαστη»,  αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αναφερόμενη στο περιστατικό με το μπαούλο δήλωσε: «Δεν ήμουν άβουλη, αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να κάνω συζήτηση. Ζήτησα ένα λεπτό να μιλήσω και δεν με άφησαν, έπεσαν όλοι πάνω μου να με φάνε. Επίσης να πω ότι τις προμήθειες τις κουβαλάμε μαζί μας, δεν τις έχουμε στο μπαούλο» και ξέσπασε για την ταμπέλα της «κλέφτρας» που της έβαλαν.

«Με τον Αλέξη παρεξηγηθήκαμε, αλλά συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Στο πρόσωπο του Αλέξη έβλεπα ένα οικείο πρόσωπο και αυτό παρεξηγήθηκε. Το έλυσα όμως με τον Αλέξη. Μετά όμως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την υπόλοιπη ομάδα,  είναι “γιατί εγώ έλυσα το θέμα μου με τον Αλέξη;”», είπε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.

https://streamable.com/flug5y

Τέλος, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πέρασε στο Survivor και στο ότι έφθασε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. «Μονίμως έκλαιγα και ήμουν κοντά στους ανθρώπους της παραγωγής και ήθελα να φύγω. Έπαθα κρίσεις πανικού, ένιωθα σαν να πνίγεσαι. Δεν περίμενα ότι θα έμπαινα σε ένα παιχνίδι και θα αντιμετώπιζα τόση στρατηγική και ίντριγκα. Αυτοί που μιλούσαν για ηθική δεν με λυπήθηκαν ποτέ».

https://streamable.com/d6ofwi