Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου: Η γνωριμία στα ‘90s, η κουμπαριά και η φιλία που αντέχει στον χρόνο

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου: Η γνωριμία στα ‘90s, η κουμπαριά και η φιλία που αντέχει στον χρόνο

Τα στιγμιότυπα των κοινών εμφανίσεών τους από το μακρινό 1998  

Την τηλεοπτική επιστροφή της ετοιμάζει σε λίγους μήνες –τον Σεπτέμβρη συγκεκριμένα- στο Mega η Ελένη Μενεγάκη και μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού η αγαπημένη παρουσιάστρια αντί να βρεθεί καλεσμένη σε κάποια εκπομπή – και να κακοκαρδίσει τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που την θέλουν διακαώς- προτίμησε να τα πει όλα στην καλή της φίλη και κουμπάρα της Νατάσας Θεοδωρίδου μέσω ενός Live στο Instagram.

Οι δυο «κουμπαρούλες» όπως αυτοαποκαλούνται τα είπαν όλα και επιβεβαίωσαν αυτό που εδώ και χρόνια γνωρίζουμε… ότι η φιλία τους παραμένει δυνατή και αναλλοίωτη στον χρόνο.

Τα πρώτα χρόνια της φιλίας και οι έξοδοι στα ‘90s

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1991 από το Mega και την εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, βρέθηκε στη Mega Banca και το 1995 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ANT1 για τη σειρά «Πάτερ Ημών» και την ψυχαγωγική εκπομπή της πρωινής ζώνης.

Κάπου εκεί γίνεται γνωστή και η γνωριμία και η αρχή μιας δυνατής φιλίας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τις δυο κυρίες της ελληνικής showbiz να διασκεδάζουν μαζί στην έναρξη του Fix το 1998.

Έναν χρόνο μετά η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα συναντηθούν στο «Διογένης», όπου η ωραία Ελένη παρουσιάζει τα Καλλιστεία του ANT1 και το 2000 οι δυο τους θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Κολλεγίου Αθηνών με αφορμή τα Μουσικά βραβεία «Ποπ Κορν».

1999: Καλλιστεία ANT1

2000: Μουσικά βραβεία «Ποπ Κορν»

Η φιλία επισφραγίζεται με διπλή κουμπαριά

Η φιλία τους όλο και δυναμώνει και θα επισφραγιστεί με μια διπλή κουμπαριά. Το 2001 η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον πρώην πλέον σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο παντρεύει την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο σε έναν λαμπερό γάμο στον Άγιο Δημήτριο στην Κηφισιά. Λίγα χρόνια αργότερα και μετά από κάποιες ατυχίες, η Ελένη Μενεγάκη μένει έγκυος το 2002 στον πρωτότοκο και μοναδικό της γιο, τον Άγγελο και η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Ανδρέα Φουστάνο βαφτίζουν το γλυκό αυτό αγοράκι τον Σεπτέμβριο του 2003.

2001: Ο γάμος του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Έπειτα, ακολούθησαν χρόνια όμορφα με συγκεντρώσεις σε σπίτια και τραπέζια, με την Ελένη να δηλώνει «σπιτόγατα», αλλά να τιμά πάντα την κουμπάρα της στις εμφανίσεις της σε μεγάλες νυχτερινές πίστες. Ταυτόχρονα, η Νατάσα Θεοδωρίδου που ήταν το «γούρι» της Ελένης δεν έλειπε και από τις εκπομπές της.

2005: Συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Λυκαβηττό

2006: Στην Ιερά Οδό

Η αγκαλιά στο καμαρίνι της Νατάσας;

Το διαζύγιο της Νατάσας, η φιλία που δοκιμάστηκε και η επανασύνδεση

Το διαζύγιο, ωστόσο, της Νατάσας Θεπδωρίδου από τον Ανδρέα Φουστάνο το 2006 ήταν μια καθοριστική στιγμή για τη φιλία τους που δοκιμάστηκε. Το γεγονός ότι η Ελένη δεν μπορούσε να πάρει ξεκάθαρα το μέρος ενός από τους δυο –και προσπάθησε να τους στηρίξει το ίδιο- έφερε τριγμούς στη σχέση, αλλά τα δυνατά θεμέλιά της δεν κλονίστηκαν.

2008: Συνάντηση στο Θέα

2008: Μενεγάκη, Λάτσιος Θεοδωρίδου στα Village Cinemas

Ο χωρισμός της Ελένης και η στήριξη της Νατάσας

Λίγα χρόνια μετά άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος χωρίζουν και το ανακοινώνουν επίσημα το 2010. Τότε η Ελένη νιώθει ευάλωτη και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από την αγάπη και τη στήριξη των φίλων της και η Νατάσα είναι εκεί για να την εμψυχώνει, τα την ακούει και να  της τραγουδά.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η σχέση των δυο γυναικών παραμένει πολύ καλή. Χαρακτηριστική είναι και η μεγάλη αγκαλιά της Ελένης στη Νατάσα κατά τη διάρκεια της εξόδου με τους συνεργάτες της εκπομπής της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η κουμπάρα της.

2010: Η έξοδος της Ελένης με τους συνεργάτης της στο Anodos

Η τρυφερή έξοδος της Ελένης με τον Μάκη στη Νατάσα

Αλλά και οι μετέπειτα έξοδοι που έχει κάνει η ακριβοθώρητη Ελένη στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται η Νατάσα. Στον Βοτανικό μάλιστα έκανε το 2011 και μια από τις πιο τρυφερές εμφανίσεις με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, περνώντας το βράδυ στην αγκαλιά του τραγουδώντας τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου.

2011: Στον Βοτανικό αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο

Το 2012 η Ελένη θα βρεθεί φυσικά στο πλευρό της κουμπάρας της στο Cartone για την απονομή του πλατινένιου δίσκου της με τίτλο «Απέναντι» και έναν χρόνο μετά οι δυο τους φωτογραφίζονται αγκαλιά στην παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Θεοδωρίδου με τίτλο «Σ’ αγαπώ».

2012: Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Cartone

2013: Αγκαλιά στα Public και στην παρουσίαση του άλμπουμ “Σ’ αγαπώ”

Η επικοινωνία των δυο τους φυσικά παραμένει συχνή και ενισχύεται με τα σχόλια και τα Likes της μίας στις φωτογραφίες της άλλης. Η Νατάσα συνεχίζει σταθερά να είναι το «γούρι» της και να αποτελεί ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται καλεσμένα στις εκπομπές της Ελένης και στον Alpha.

Η Νατάσα ήταν πάντα εκεί για την Ελένη, στην πρώτη εκπομπή στον Alpha, στην πρώτη εκπομπή μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο, στην προτελευταία αλλά και στην τελευταία πια εκπομπή μετά από 29 χρόνια διαρκούς τηλεοπτικής παρουσίας, όταν εκείνη ανακοίνωσε πέρσι ότι θα παραμείνει εκτός τηλεόρασης για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (σ.σ. 2020 – 2021).

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάλιστα βρέθηκε και στις δυο τελευταίες εκπομπές της «Ελένης» και συγκίνησε την κουμπάρα της. Συγκεκριμένα, στο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha η Νατάσα Θεοδωρίδου συνδέθηκε μέσω Skype με την Ελένη και δάκρυσαν παρέα, αλλά λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ξαφνικά τραγουδώντας μπροστά στην κουμπάρα της, προκαλώντας της δάκρυα συγκίνησης και χαράς.

2020: Μαζί στην τελευταία εκπομπή της Ελένης στον Alpha

Η Νατάσσα μπήκε με το «Φεγγάρι μου» και τραγούδησε φυσικά και την «Κόκκινη Γραμμή», ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει το διαζύγιο της Μενεγάκη από τον Λάτσιο. Η τραγουδίστρια όμως, βρέθηκε και στην τελευταία εκπομπή ερμήνευσε και το νέο της τραγούδι και με τη φωνή της, έντυσε και το πρώτο τηλεοπτικό φιλί της Ελένης στον Μάκη Παντζόπουλο.

Και τώρα μέσα από το live στο Instagram άφησαν να εννοηθεί πως η Νατάσα θα είναι σίγουρα από τους πρώτους καλεσμένους της Ελένης στο νέο ξεκίνημα στο Mega.

Στο ίδιο live μάλιστα οι δυο τους μίλησαν και για τη δυνατή τους φιλία που έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά παραμένει γεμάτη ουσία.

«Θέλω να πω σε όλους όσους μας βλέπουν και συγκινούμε ότι η φιλία μας μετρά από το 1996. Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι Φάρος στη ζωή μας. Όπου κι αν πάει η ζωή σου, υπάρχει ένας Φάρος αναμμένος και χρειάζεται να γυρίσεις να τον δεις για να έρθουν τα πράγματα σε μια ισορροπία. Η Ελένη είναι αυτό ακριβώς. Είναι μια φιλία πολλών χρόνων που έχει μόνο ωραία πράγματα να δώσει», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά με συγκίνηση: «Είναι πολλά τα χρόνια και σημαδιακές οι στιγμές που η ζωή μας έφερε κοντά. Έχουμε μια ζωή πολύ γεμάτη και οι δυο με παιδιά, με έντονη και μεγάλη σταδιοδρομία που έχει απαιτήσεις. Δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά η σχέση μας είχε πάντα ουσία. Ακόμη κι αν κάναμε ένα μήνα ή και έναν χρόνο να βρεθούμε, ήμασταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν υπάρχει κάτι που να μας έχει μπερδέψει. Με ένστικτο έχουμε λειτουργήσει να βρεθούμε η μία δίπλα στην άλλη χωρίς λόγια και χωρίς να το ζητά η μία στην άλλη. Είναι μια αληθινή σχέση με έντονες στιγμές, πολλά τραγούδια, πολλά γέλια και λίγα κλάματα».

https://streamable.com/ai48u4

Φωτογραφίες: NDP

Exit mobile version