Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Θα βρεθεί τελικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;
Νέα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Θα βρεθεί τελικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Θα βρεθεί τελικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Η διπλωματική απάντησή της...

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι γεγονός και ήδη η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το τηλεοπτικό come back της και τη νέα της εκπομπή στο Mega. Μόλις έγινε μάλιστα γνωστή η επιστροφή της Ελένης ξεκίνησαν και τα σενάρια για το ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της για να την πλαισιώσουν.

Ανάμεσα στα επικρατέστερα σενάρια ήταν φυσικά το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που βρίσκεται ήδη στο Mega και στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα. Η γνωστή δημοσιογράφος, φυσικά έσπευσε να δηλώσει -όποτε την ρωτούσαν- πως η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ καλή, αλλά δεδομένου του ότι προς το παρόν βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αποκάλυψη για ενδεχόμενο συζήτησης με την Ελένη Μενεγάκη.

Μιλώντας, όμως, τώρα στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έδωσε τώρα μια διπλωματική απάντηση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν απαντιέται το αν έχει γίνει πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Είμαστε και μέσα στη σεζόν ακόμη. Δεν μιλάμε για επόμενα επαγγελματικά πλάνα, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση το Mega είναι το σπίτι μου σε αυτή τη φάση και ελπίζω να συνεχίσω».

https://streamable.com/gtsj1h