Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Οι φίλοι και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο»
Νέα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Οι φίλοι και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Οι φίλοι και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο»

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που φέτος  πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Αυτό που συνέβη με τους “Συμπέθερους” ήταν μαγικό. Δεν υπήρχε ηθοποιός που να μην ήταν καλός στον ρόλο του. ήταν όλοι κατάλληλοι για τον συγκεκριμένο ρόλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η ηθοποιός και στη συνεργασία της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που υποδυόταν τον σύζυγό της στη σειρά και όπως είπε η ίδια, «ταιριάζανε μέχρι και οι ανάσες τους».

Σημειώνεται πως η παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου στο «Faliro summer theater» και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

«Τις αγαπώ τις περιοδείες, τις θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, πληρωμένες διακοπές, ξεχνάω την κούραση μου» αναφέρει η ηθοποιός.

Ανέφερε επίσης τις ευχές και τα λόγια που λαμβάνει από τον κόσμο και όπως δηλώνει είναι αυτό που την κρατάει στη δουλειά ακόμη.

«Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποια πράγματα με τα οποία θέλω να αναμετρηθώ, όπως κλασσικά έργα, σαν αυτό που θα παίξω το χειμώνα» είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε με αυτόν τρόπο ότι τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» ένα έργο του Ζαν Ζιρωντού.

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς.

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στο Παλλάς, είναι ωραία, μ’ αρέσουν οι μεγάλες σκηνές και τα φώτα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο νέο της απόκτημα που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Πρόκειται για το νέο της διαμέρισμα.

«Είναι η πρώτη φορά που απέκτησα έναν χώρο και τον έφτιαξα όπως ήθελα εγώ για εμένα, χωρίς να σκεφτώ τι θέλει ο σύζυγος ή η κόρη μου» εξήγησε.