Ellen De Generes: Αυτή είναι η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια που θα την αντικαταστήσει
Κόσμος

Ellen De Generes: Αυτή είναι η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια που θα την αντικαταστήσει

Ellen De Generes: Αυτή είναι η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια που θα την αντικαταστήσει

Έρχεται με το δικό της show στη θέση της...

Η ανακοίνωση της Ellen DeGeneres πως σταματά την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show μετά από 19 τηλεοπτικές σεζόν έσκασε σαν «βόμβα» πριν από λίγο καιρό και τώρα έγινε γνωστό ποια θα την αντικαταστήσει. Και αυτή η αντικατάσταση έχει… άρωμα Ελλάδας.

Πρόκειται φυσικά για την ελληνικής καταγωγής Kelly Clarkson που έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν αισθητά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, τόσο ως τραγουδίστρια, όσο και ως παρουσιάστρια του The Kelly Clarkson Show. Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC και πρόκειται αναμφίβολα για μια μεγάλη πρόκληση για την Kelly Clarkson.

«Η Kelly Clarkson και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, τη διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι’ αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η Αντιπρόεδρος του NBCUniversal Syndication Studios.

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα και βρίσκεται ήδη στη δεύτερη επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν του με την 39χρονη σταρ να έχει μεγάλα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς το στοίχημα που βάζει είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλο!

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Kelly δημοσίευσε στο Instagram ένα video όπου ευχαριστούσε από καρδιάς όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του show της…