Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο γιατρός που ετοιμάζεται να παντρευτεί
Ελλάδα

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο γιατρός που ετοιμάζεται να παντρευτεί

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο γιατρός που ετοιμάζεται να παντρευτεί

Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Πριν από λίγο καιρό η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε πως μέσα στις γιορτές δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και σύντομα θα ντυθεί νύφη στο πλευρό της. Η ίδια, μάλιστα, έδειξε και το μονόπετρο δαχτυλίδι της στη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Πρωινό».

Ποιος είναι όμως ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του You πρόκειται για τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, διευθυντή της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Doctor Hospital, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών πριν από μερικούς μήνες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους γρήγορα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

MD Νευροχειρουργός Σπονδυλικής Στήλης – (φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Facebook)

Μιλώντας μάλιστα, για την πρόταση γάμου, η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αποκαλύψει: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Και συνέχισε: «Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».