Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε για καλό σκοπό στον Πειραιά
Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε για καλό σκοπό στον Πειραιά

Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε για καλό σκοπό στον Πειραιά

Με άψογο λουκ στην εκδήλωση

Στον Πειραιά με αφορμή την 1η Γιορτή Ανακύκλωσης, που διοργανώνει ο δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος βρέθηκε το Σάββατο η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 με άψογο στυλ και χαμόγελο έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, αλλά και το… καλό παράδειγμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Φαίη Σκορδά που προσπαθεί να επικοινωνεί και στα παιδιά της: Γιάννη και Δημήτρη, τις αξίες της και τις ευαισθησίες της για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον και για την ανακύκλωση βρέθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και στην εκδήλωση «Καθαρός Πειραιάς – 1 Γιορτή Ανακύκλωσης» που πραγματοποιείται  στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι.

Η Φαίη είχε ενημερώσει μάλιστα και τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτήν την εκδήλωση αναφέροντας στα social media:  «Ελάτε να μάθουμε την αξία της ανακύκλωσης, να διασκεδάσουμε και να παίξουμε». Στόχος της συγκεκριμένη πρωτοβουλίας είναι άλλωστε η ανακύκλωση να γίνει παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Φαίη βρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, φορώντας τη μάσκα της και επιλέγοντας ένα λευκό κοστούμι με τοπ μαρινιέρα και ψηλοτάκουνες γόβες, κάνοντας μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση.

Φωτογραφίες: NDP