Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί»
Ελλάδα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και για τον γιο του

Για τον γιο του, Γιώργο, τις ερωτήσεις που του θέτει όσο μεγαλώνει, αλλά και όλο αυτό το «τσουνάμι» των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός και ανέβασα μια φωτογραφία με το βιβλιαράκι από το ΣΕΗ που είμαι μέλος από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Πάντα ζούσα ελεύθερα, δεν είχα κανένα θεματάκι. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Αυτό άρεσε  και στις εκπομπές που έκανα. Όταν έκανα πρωινό με τη Μαρί (σ.σ. Μπακοδήμου) δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι».

Αναφερόμενος στον γιο του και όλα όσα τον ρωτά είπε: «Στα παιδιά απαντάς σε ό,τι ρωτάνε, δεν χρειάζεται περισσότερη πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια για το τι συμβαίνει γύρω μας. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι “ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου και δημιουργεί προβλήματα για όλον τον κόσμο”» και συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους όπως είναι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα».

Ενώ, όσον αφορά στη δική του ζωή είπε: «Δεν έχω παράπονο, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έκανα μια ζωή γεμάτη. Έκανα αυτό που ήθελα, χάρηκα, διασκέδασα, ξόδεψα, έγινα πατέρας. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια».

Τέλος, στο αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση απάντησε ως εξής: «Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

https://streamable.com/ppdtwk