Gal Gadot: Η Wonder Woman είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί
Κόσμος

Gal Gadot: Η Wonder Woman είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Gal Gadot: Η Wonder Woman είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας όλη η οικογένεια

Baby boom για τρίτη φορά ετοιμάζεται να ζήσει η Wonder Woman. Η Ισραηλινή ηθοποιός Gal Gadot που ενσαρκώνει την αγαπημένη υπερήρωα στην ομώνυμη ταινία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Μετά τις δυο κόρες της, Maya και Alma, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Yaron Varsano, η οικογένεια αναμένεται σε λίγους μήνες να μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος.

Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα έγινε από την ίδια την ηθοποιό, μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου και ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία. Η Gal Gadot ποζάρει αγκαλιά με όλη την οικογένειά της και γράφει χαρακτηριστικά: «Πάμε και πάλι» με τον σύζυγό της και τα κορίτσια της να ακουμπούν την κοιλίτσα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot)


Η είδηση της έγινε αμέσως γνωστή και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η πρωταγωνίστρια των ταινιών Wonder Woman και Wonder Woman 1984 είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Όσο γι’ αυτούς που μπορεί να ανησυχήσουν για το αν η εγκυμοσύνη της Gadot θα επηρεάσει την τρίτη ταινία της Woder Woman που περιμένουμε, αξίζει να αναφερθεί πως στην πρώτη ταινία, η Gadot ήταν 5 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί και βρισκόταν κανονικά στα γυρίσματα.