Για δεύτερη φορά πατέρας ο Δημήτρης Σκουλός
Ελλάδα

Για δεύτερη φορά πατέρας ο Δημήτρης Σκουλός

Για δεύτερη φορά πατέρας ο Δημήτρης Σκουλός

Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Σκουλός μετά τον ερχομό και της δεύτερης κόρης του. Η σύζυγός του, Τζέλα έφερε πριν από λίγη ώρα στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και ο ευτυχισμένος πατέρας μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα», έγραψε στην ανάρτησή του ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM.

View this post on Instagram

A post shared by skoulos (@skoulos)

Ο Δημήτρης Σκουλός και η οικογένειά του περίμεναν με ανυπομονησία το νέο μέλος, που γεννήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου.

Στα μέσα του Ιούνη, μάλιστα ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τη γλυκιά αναμονή ενόψει της γέννησης του μωρού, αλλά και την αντίδραση της κόρης τους Μάιρας.

«Περιμένουμε ένα κοριτσάκι, θα γίνω μπαμπάς δεύτερη φορά στις αρχές Ιουλίου. Στην αρχή, η κόρη μου παραξενεύτηκε και ήταν λίγο κουμπωμένη του τύπου “Τώρα δηλαδή μπαμπά δεν θα είμαι η πριγκίπισσα εγώ;”. Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό για ένα παιδί, αλλά της εξηγήσαμε ότι θα είναι η μεγάλη αδελφή και θα έχει τη μικρή αδελφούλα της που θα την βλέπει σαν ηρωίδα. Τώρα περιμένει την έλευσή της με αγωνία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.