Γιώργος Καπουτζίδης: «Η επόμενη σειρά που θα γράψω θα γυριστεί στην Αίγινα»
Νέα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η επόμενη σειρά που θα γράψω θα γυριστεί στην Αίγινα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η επόμενη σειρά που θα γράψω θα γυριστεί στην Αίγινα»

Τι αποκάλυψε στη Δέσποινα Βανδή και στο My Greece

Μετ’ εμποδίων το οδοιπορικό της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην Αίγινα για τις ανάγκες του My Greece. Η οικοδέσποινα της εκπομπής ξεκίνησε την περιήγησή της στην Παλαιοχώρα με τον Γιώργο Καπουτζίδη να της βάζει δύσκολα και τις ανηφόρες του νησιού να μην έχουν τέλος.

Κάνοντας μια στάση για να θαυμάσουν μάλιστα το τοπίο η Δέσποινα Βανδή ρώτησε τον καλό της φίλο, αν του λείπουν οι βόλτες και οι έξοδοι που σταμάτησαν λόγω της καραντίνας.

«Δεν μου έχει λείψει ιδιαίτερα. Όχι γιατί δεν ήταν ωραία, αλλά γιατί έχω μια προσαρμοστικότητα. Όταν δεν μπορώ να ζήσω κάτι δεν λέω “αχ τι κρίμα που κάποτε ήταν έτσι”. Γι΄ αυτό και δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα με αυτό που έγινε και ζήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://streamable.com/qfs2k9

Γιώργος και Δέσποινα βρέθηκαν στον ελαιώνα που είχε κάνει φωτογράφιση ο οίκος Hermes και συζήτησαν για τα τηλεοπτικά τους σχέδια με τη Δέσποινα να ζητά από τον Γιώργο Καπουτζίδη να γράψουν το «Παρα Δέκα».

«Τώρα γράφω μια ωραία κωμωδία», είπε εκείνος με τη σειρά του και αποκάλυψε πως η Δέσποινα Βανδή είναι από τους πρώτους ανθρώπους που διαβάζουν τα σενάριά του.

Και ανέφερε: «Γράφω μια σειρά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να τη γυρίσω και είμαι χαρούμενος πως μεγάλο μέρος της θα γυριστεί στις Σέρρες. Η επόμενη σειρά που θα γράψω θα γυριστεί στην Αίγινα».

https://streamable.com/2e0trn