Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του – «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου, ήταν ο Παράδεισός μου»
Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του – «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου, ήταν ο Παράδεισός μου»

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του – «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου, ήταν ο Παράδεισός μου»

Τι είπε και η αδελφή του;

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή μετά από ενέδρα θανάτου που του είχαν στήσει έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο Γιώργος Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και η είδηση του θανάτου του σόκαρε το πανελλήνιο.

Συντετριμμένη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ. μίλησε για τον γιο της στην εκπομπή Τ-Live.

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ. Κανέναν άλλο να μη βλάψουν. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου. Άλλο παιδί να μην πειράξουν. Παρακαλώ την Παναγίτσα» είπε δακρυσμένη η μητέρα του.

Ενώ, η αδερφή του, Λίτσα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν το στήριγμά της. «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, από μικρός, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ….

Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. “Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα” του έστειλα, “Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα” μου είχε απαντήσει».

https://streamable.com/qfvcps

Λίγα λεπτά αργότερα η μητέρα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησαν και ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Καταβεβλημένη η μάνα του είπε: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου, ήταν ο Παράδεισός μου. Δεν μπορώ να μιλήσω. Ήταν ο στυλοβάτης μου, μετά τον πατέρα του. Τώρα θα κάνω κουράγιο για τον Δημήτρη μου. Για τον Δημήτρη μου θα κάνω κουράγιο, το παιδάκι μου έμεινε ορφανό. Γιατί δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδάκι του και του έκοψαν το νήμα της ζωής τόσο νωρίς; Αναρωτιέμαι γιατί…

Το μόνο που εύχομαι, άλλος κανείς να μην κλάψει, άλλος κανείς να μη χάσει τα παιδάκια του».

https://streamable.com/nggsn9