Γιώργος Λιάγκας για δικηγόρο Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, να το κοιτάξει αυτό»
Νέα

Γιώργος Λιάγκας για δικηγόρο Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, να το κοιτάξει αυτό»

Γιώργος Λιάγκας για δικηγόρο Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, να το κοιτάξει αυτό»

Ο παρουσιαστής πήρε θέση για τις δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου

Με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τις εξελίξεις γύρω από τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, για τους οποίους θεωρείται μόνη ύποπτη η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε και τις δηλώσεις του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθωνα Παπαδόπουλου.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι: «Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ (σ.σ τους Σκορδά-Λιάγκα), άλλες φορές πάλι αισθάνομαι κάποια συμπάθεια, έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο».

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί, λέγοντας: «Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, -ας το κοιτάξει αυτό- πως δεν καταλαβαίνει ότι κανένας δεν θέλει μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία της παιδιά; Κανένας! Μακάρι να είχε στοιχεία ο άνθρωπος και να είχε πειστεί και ο ίδιος. Θα επαναλάβω σε προσωπικό επίπεδο το ερώτημα, για το αν με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που ξέρει ότι είναι ένοχος ή με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αθώος.

Θα ‘θελα να το ξέρω. Για να βγάλω συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Βγήκε και είπε χθες ότι με αντιπαθεί. Εγώ δεν τον αντιπαθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο».

«Θα το πω για πρώτη φορά ξεκάθαρα. Κάποιοι εσφαλμένα, και αναφέρομαι στη Ρούλα Πισπιρίγκου που με βλέπει αυτή τη στιγμή και το ξέρω, θεωρούν ότι υπάρχουν φιλικές και εχθρικές εκπομπές. Όπως σας το λέω. Αυτό και μόνο ως θεωρία κάποιων ανθρώπων είναι παράκρουση, είναι τρελό. Δηλαδή τι πιστεύουν κάποιοι, ότι υπάρχουν εκπομπές που θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τρία παιδιά και υπάρχουν εκπομπές που δεν θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά; Όλοι οι λογικοί άνθρωποι θέλουν μία μάνα να είναι αθώα, ξεκάθαρα.

Όπως και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει το οποιοδήποτε ελαφρυντικό, αν αποδειχθεί ότι σκότωσε τα τρία παιδιά. Μόνο αν υπάρχει τρέλα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο για να επισημάνει: «Κανένας συνήγορος υπεράσπισης, καμία εκπομπή, όλα αυτά είναι ένα τίποτα, το σημαντικό είναι ποιος σκότωσε τα παιδιά και τίποτα άλλο».