Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα – Τι θα γίνει με το The Voice
Reality TV

Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα – Τι θα γίνει με το The Voice

Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα – Τι θα γίνει με το The Voice

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εμφανίστηκε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του στις δύο καινούργιες ομάδες: την «Κόκκινη» και τη «Μπλε» αποκάλυψε πως σε έναν μήνα από τώρα, θα αναλάβει ο ίδιος την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης για μία βδομάδα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor για αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει ο Γιώργος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός.

Ποιος είναι όμως, ο λόγος της επιστροφής του Γιώργου Λιανού στην Αθήνα;

Αρχικά, πολλοί ανέφεραν πως πρόκειται να επιστρέψει για το The Voice, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Ο Γιώργος Λιανός είχε ζητήσει αν θα μπορούσε κι αν θα γινόταν να επιστρέψει πριν από το Πάσχα στην Ελλάδα για λίγες μέρες ώστε να δει τα τρία παιδιά του. Δεν έχει σχέση με το The Voice. Έμαθα ένα πράγμα ότι προσπαθούσαν να βγάλουν ζωντανά από τον Άγιο Δομίνικο τον Γιώργο Λιανό για το The Voice. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει και αυτό που αναμένουμε είναι να ανακοινωθεί ότι τα live θα παρουσιάσουν μια μέρα η Δούκισσα Νομικού, μια μέρα ο Νίκος Μουτσινάς κλπ», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Με τον Γιάννη Πουλόπουλο να επιβεβαιώνει ότι: «Υπάρχει ένα ενδεχόμενο τα πρόσωπα του σταθμού να παρουσιάζουν εκ παραδρομής τα Live στο The Voice».

https://streamable.com/22o9l4