Γιώργος Σουξές: Θα συνεχιστούν οι «Άγριες Μέλισσες»;
Νέα

Γιώργος Σουξές: Θα συνεχιστούν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Γιώργος Σουξές: Θα συνεχιστούν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Τι απάντησε ο ενωμοτάρχης Προύσαλης

Με μία τρομακτική μάσκα αλλά και με μπλούζα σιδερωμένη από τα χεράκια του εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ο Γιώργος Σουξές.

Ο ενωμοτάρχης Προύσαλης, από τις Άγριες Μέλισσες πήρε τη μεγάλη απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά που τον… τρόμαξαν, ενώ πρόσφατα έκοψε και το κάπνισμα.

«Ξεκίνησα να προσέχω τη διατροφή μου όταν είδα τον εαυτό μου σε μια ταινία μικρού μήκους και σοκαρίστηκα. Ήταν ένα τέρας μπροστά μου και είπα ότι αυτό πρέπει να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Μου πήρε 9 μήνες, συνεχίζω και αυτό που έκανα ήταν απλώς να ακολουθώ ότι μου έλεγε ο διατροφολόγος».

Ο Γιώργος Σουξές παρουσίασε τι τρώει μια τυπική ημέρα και τόνισε ότι δεν παιδεύεται καθόλου. «Το τελευταίο 15μερο έκοψα και το κάπνισμα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μια μέρα είπα δεν θέλω να καπνίζω άλλο, φτάνει».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι μόνος στη ζωή και ότι γνωρίζει από τη μητέρα του να κάνει όλες τις δουλειές.

https://streamable.com/54hq4v

Ο Γιώργος Σουξές έχει δεχθεί μηνύματα… φλερτ στα social media και απαντά πολύ ευγενικά σε αυτά.

Ο γιος του είναι 25 ετών και κάνει life coaching. Ο ίδιος διαβάζει τις αναρτήσεις του και βλέπει ότι θα μπορούσε κι εκείνος να γίνει καλύτερος άνθρωπος. «Με βοήθησε με το τσιγάρο», είπε.

Ο Γιώργος εμφάνισε ένα κουτάκι με διάφορα προσωπικά του πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και μια κάρτα μιας πρώην σχέσης του. Ο Γρηγόρης διάβασε τι έλεγε η κάρτα και ο ηθοποιός τον ρώτησε «που πάει ο έρωτας».

Στο σχολείο ήταν συνειδητά ο χειρότερος μαθητής όπως είπε και έδειξε την κασετίνα του από την Α’ Γυμνασίου.

Όσο για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε ότι άκουσε ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για 3η χρονιά, με τον ηθοποιό να απαντά: «Είμαι πανευτυχής με αυτή τη δουλειά. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και για τους τηλεθεατές και για εμένα».

«Ένας ενωμοτάρχης που θα γίνει διοικητής θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω…» αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές.

https://streamable.com/225jzv