House of Fame: «Έβγαλε νύχια» η Καίτη Γαρμπή – «Βγαίνω ηλίθια επειδή είμαι επιεικής»
featured

House of Fame: «Έβγαλε νύχια» η Καίτη Γαρμπή – «Βγαίνω ηλίθια επειδή είμαι επιεικής»

House of Fame: «Έβγαλε νύχια» η Καίτη Γαρμπή – «Βγαίνω ηλίθια επειδή είμαι επιεικής»

Η κριτική επιτροπή δεν προσπέρασε τα όσα είπαν οι σπουδαστές μέσα στην ακαδημία

Τα όσα ειπώθηκαν από τους σπουδαστές του House of Fame κατά της κριτικής επιτροπής για τις κριτικές που δέχτηκαν στο περασμένο live μέσα στην ακαδημία, έγιναν θέμα απόψε (26/3), παρουσία της Ελένης Φουρέιρα.

Η παρουσιάστρια έδειξε ένα απόσπασμα από τα παράπονα των παιδιών στους καθηγητές τους και η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στην κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους για να λυθεί η παρεξήγηση.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν εκείνη που πήρε τον λόγο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια και μάλιστα για πρώτη φορά.

«Θέλω να μιλήσω στον Θέμη. Στον Θέμη είδα έπαρση και αλαζονεία και μακάρι να την έβλεπα και στη Ηolly. Θα έκανε ακριβώς τον ρόλο της. Εγώ κάτι τέτοιο δεν το έχω δει. Αν ήμασταν σε άλλο show, όπου θα ήταν πλάτη οι καρέκλες, δεν θα γύρναγε κανείς μας. Ήμουν αρκετά θυμωμένη αλλά έχουν πέσει πλέον οι τόνοι. Είπες πράγματα τα οποία σηκώνουν κουβέντα. Είπες ότι δεν έχεις λόγο να τραγουδήσεις μπροστά σε αυτήν την κριτική επιτροπή. Αυτή η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους που ο καθένας στο είδος του είναι θεσμός. Ποιοι είναι αυτοί που θέλεις να σε κρίνουν;», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Γαρμπή με τον Θέμη/Holly να απαντά:

«Ένας άνθρωπος που είναι πληγωμένος μπορεί να πει ανόητα πράγματα. Εκτιμώ οτιδήποτε μου δίνεται σε αυτό το show. Θα μπορούσα να έφευγα επειδή είμαι πληγωμένος, δεν το έκανα».

Η Καίτη συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήσουν καλός, ξέρουμε τι ακούμε και τι βλέπουμε. Είμαστε επιεικείς και εγώ μπορεί να βγαίνω ηλίθια ακριβώς γι αυτό. Εδώ ήρθες όμως ως drag queen, εγώ δεν το έχω δει αυτό. Ευτυχώς δεν κρίνουμε για τη φωνή».

Ο Θέμης ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια που είπε, ενώ τον λόγο πήρε η Χρύσα, η οποία είχε παραπονεθεί για τον τρόπο που της έγινε κριτική στο ντουέτο με την Πηνελόπη.

«Πληγώθηκα πολύ. Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό φωνητικά το κομμάτι, όμως με στεναχώρησε ο τρόπος που έγινε η αρνητική κριτική».

Ο Φοίβος πήρε τη σκυτάλη και είπε: «Κάναμε χιούμορ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και είμαστε αναγκασμένοι να σας κρίνουμε. Ούτε ξινοί, ούτε κακοί θέλουμε να είμαστε, αλλά είμαστε το τελευταίο προπύργιο πριν βγείτε στην αγορά. Εκεί είναι σκληρά τα πράγματα και δεν έχει χιούμορ. Αυτό το κακό παράδειγμα που έδωσες με τους τέσσερις πελάτες, αν ήμασταν όντως τέσσερις πελάτες ή θα καθόμασταν και θα γελάγαμε με άσχημο τρόπο ή θα σου πέταγαν τους ξηρούς καρπούς ή θα σε έδιωχνε ο μαγαζάτορας. Ακούστε την κριτική που σας κάνουμε. Είναι σκληρός ο κόσμος έξω. Δεν σας αδικούμε, όλοι το ίδιο πράγμα θέλουμε για εσάς».

https://streamable.com/spzu3t

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν εκείνος που μίλησε εκ μέρους των καθηγητών: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Φοίβο, το ξέρουμε όλοι ότι ο κόσμος είναι πιο σκληρός από οποιαδήποτε κριτική. Θα συμφωνήσω ίσως με τη Χρύσα ότι ο τρόπος καμιά φορά μπορεί να ισοπεδώσει έναν καλλιτέχνη. Οτιδήποτε έχει λεχθεί το έχουμε λάβει υπόψιν μας και προσπαθούμε να το αναλύσουμε και να δούμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Ο Θέμης πρέπει να ηρεμήσει και εδώ είναι η σκηνή να μας αποδείξει αυτό που κρύβει μέσα του και αυτό που μας δείχνει στη σχολή».

https://streamable.com/qtq6wi