«Η Φάρμα»: Ο «αρχηγός» του κοτετσιού και ο πρώτος «μονομάχος»
Νέα

«Η Φάρμα»: Ο «αρχηγός» του κοτετσιού και ο πρώτος «μονομάχος»

«Η Φάρμα»: Ο «αρχηγός» του κοτετσιού και ο πρώτος «μονομάχος»

Ο Βασίλης Φιλίππου έδωσε οδηγίες, ενώ ο «Ντούπης» επέλεξε τον πρώτο που θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι

Ένας από τους βασικούς ρόλους στο νέο reality του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα», είναι αυτός του επιστάτη, τον οποίο έχει αναλάβει ο Βασίλης Φιλίππου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε στη φάρμα τον Βασίλη, ο οποίος ανέλαβε κατευθείαν καθήκοντα και έδωσε οδηγίες και συμβουλές στους παίκτες.

Μάλιστα, έδωσε και τις πρώτες αποστολές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η δημιουργία ενός κοτετσιού. Οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν να ξεφορτώνουν λίπασμα και πλάκες, ενώ ο αρχηγός, μαζί με τον επιστάτη, πήγαν στον χώρο που θα δημιουργηθεί το κοτέτσι. Στη συνέχεια άκουσε συμβουλές για το πότισμα των φυτών.

https://streamable.com/kp55ot

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έβαλε τάξη στους συμπαίκτες του, καθώς ανέλαβε να φτιάξει το κοτέτσι με κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πάλευε με σωλήνες και εργαλεία, ενώ η Μαρία, η προπονήτρια ιππασίας, ανέλαβε να διαβάσει τις οδηγίες.

Η νύχτα κύλησε ομαλά, με τους υπηρέτες Σοφία και Θανάση να είναι οι πρώτοι που ξύπνησαν την επόμενη μέρα.

Ο Μιχάλης επέστρεψε στον χώρο που θα δημιουργηθεί το κοτέτσι και άρχισε τη δουλειά, μαζί με ακόμα τέσσερις συμπαίκτες του. Ο Μιχάλης σαν έντονος χαρακτήρας άρχισε να εκνευρίζεται με τη Μαρία Τοτόμη, ωστόσο στη συνέχεια ξεθύμανε και το έριξε στον χαβαλέ.

Ο «μονομάχος»

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο σπίτι και ανακοίνωσε στον αρχηγό ότι πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους υπηρέτες, ποιος θα είναι ο «μονομάχος».

https://streamable.com/6eyob5

Ο «μονομάχος», όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, έχει 50% πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο «Ντούπης» αποφάσισε ότι πρώτος «μονομάχος» είναι ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε ότι από τη στιγμή που ο πρώτος «μονομάχος» είναι άντρας και ο δεύτερος θα είναι άντρας. Αυτόν θα τον επιλέξει ο Θανάσης. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι υπόλοιπο 5 άντρες της φάρμας θα παίξουν για την ασυλία και δεν θα μπορεί να επιλεχθεί από τον Θανάση. Οι γυναίκες είναι ασφαλείς για μία εβδομάδα.

https://streamable.com/xspe9o