«Η Φάρμα»: Η πρώτη σύγκρουση στο σπίτι – Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες – Ποιοι κέρδισαν ασυλία
Reality TV

«Η Φάρμα»: Η πρώτη σύγκρουση στο σπίτι – Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες – Ποιοι κέρδισαν ασυλία

«Η Φάρμα»: Η πρώτη σύγκρουση στο σπίτι – Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες – Ποιοι κέρδισαν ασυλία

Ο χορός του Μιχάλη Ιατρόπουλου είναι όλα τα λεφτά

Κουραστική ήταν η πρώτη μέρα στη «Φάρμα», καθώς εκτός από δουλειές μέσα στο σπίτι, οι παίκτες ψήφισαν τον αρχηγό τους, ενώ πραγματοποιήθηκε και το πρώτο αγώνισμα.

Έχασαν το σκυλί

Ο Ντούπης πήρε το κλειδί για το σπιτάκι του αρχηγού και ενώ ήθελε να μιλήσει με τους συμπαίκτες του, εκείνοι προτίμησαν να κοιμηθούν. Τελευταίοι που έμειναν στο σαλόνι του σπιτιού ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και το σκυλάκι.

Μάλιστα έζησαν και την… περιπέτεια, καθώς ο σκύλος έφυγε, με τον Μιχάλη να τον ψάχνει για πολύ ώρα. Ο ηθοποιός είχε στεναχωρηθεί και περίμενε να επιστρέψει. Όταν αυτό έγινε, ο Μιχάλης μπήκε στο σπίτι και του… μίλησε έτσι ώστε να μην επαναληφθεί.

https://streamable.com/7cto6o

Στο πρωινό ξύπνημα ο Στράτος ήταν φορτσάτος για εργασίες, ωστόσο προτιμήθηκε να διαβάσουν το βιβλίο, από το οποίο θα εξεταστούν. Ο Ντούπης, ως αρχηγός μπήκε στο σπίτι και ξεκίνησε να μοιράζει δουλειές.

Ο Θανάσης Πάτρας ξεκίνησε να καλλιεργεί, η Μαρία από το GNTM καθάριζε το σπίτι, ενώ ο Μιχάλης Ιατρόπουλος καταπιάστηκε με τα εργαλεία και τα ξύλα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε τη φάρμα για να μιλήσει στην ομάδα. «Δύο από εσάς δεν θα κοιμούνται στο σπίτι. Θα κοιμούνται αλλού, όπως ο αρχηγός. Θα είναι οι υπηρέτες. Θα είναι υπεύθυνοι για τα ζώα. Τον καθαρισμό και το τάισμά τους. Δεύτερη αρμοδιότητα θα είναι η φροντίδα του αρχηγού, θα του καθαρίζουν το σπίτι, θα του πλένουν τα ρούχα. Επίσης οι υπηρέτες θα αναλάβουν τη φροντίδα της ομάδας. Θα ετοιμάζουν τα γεύματα της ομάδας και θα πλένουν τα πιάτα και τα σκεύη. Ένας από τους δύο θα είναι ο πρώτος μονομάχος προς αποχώρηση. Τους δύο υπηρέτες τους επιλέγει ο αρχηγός. Υπάρχει περίπτωση να εξαιρεθεί κάποιος, αν μας καταπλήξει με τις γνώσεις τους στο quiz», τόνισε.

Στο quiz, θα παίζουν άντρες και γυναίκες ξεχωριστά. Ένας άντρας και μια γυναίκα, θα παίρνουν την ασυλία.

https://streamable.com/d0kz0c

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος νίκησε στο quiz από την πλευρά των αντρών και άρχισε τον χορό. Από τις γυναίκες τη θέση του υπηρέτη γλίτωσε η ηθοποιός Μαρία Θωμά.

Ο αρχηγός βρέθηκε στη θέση να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι δύο υπηρέτες, με την πρώτη μικροένταση να δημιουργείται ανάμεσα στον Ντούπη και τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Δεν έχουμε δει κανένας πώς δουλεύει, τι κάνουμε, και πώς θα εξελιχθούμε. Στην πορεία θα φανούμε όλοι», είπε ο αρχηγός.

Ο αρχηγός αποφάσισε ότι οι δύο υπηρέτες της φάρμας είναι η Σοφία Παυλίδου και ο Θανάσης Πάτρας.

https://streamable.com/m9uu7i

Ένταση ανάμεσα σε «Ντούπη» και Θανάση Πάτρα

«Είναι καλός παίκτης αλλά κακός αρχηγός. Τα αρχηγικά κριτήρια για να επιλέξει ήταν λάθος», είπε ο Θανάσης μετά την υπόδειξη να είναι ο πρώτος υπηρέτης και εκεί ξεκίνησε η κουβέντα. Ο «Ντούπη» αποφάσισε να μην επιλέξει παίκτη που τον ψήφισε για την αρχηγία και αυτό έφερε συγκρούσεις.

«Τα κριτήριά μου είναι ανθρώπινα», είπε ο αρχηγός. «Αυτό που κάνεις λέγεται παραγοντισμός», πρόσθεσε ο Θανάσης.

Οι δύο υπηρέτες πήγαν στην καλύβα τους, εκεί όπου έπρεπε να φτιάξουν εκ νέου τα κρεβάτια τους.

https://streamable.com/p56gzw