«Η γη της ελιάς» – Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου:  «Η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα πρέπει να τη “μαζέψει”»
Νέα

«Η γη της ελιάς» – Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου: «Η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα πρέπει να τη “μαζέψει”»

«Η γη της ελιάς» – Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου:  «Η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα πρέπει να τη “μαζέψει”»

Τι άλλο αποκάλυψε για τον Ιάκωβο;

Ένα -και όχι μόνο!- πολύ ενδιαφέρον spoiler έδωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία» από τη «Γη της ελιάς» που μίλησε στο «Στούντιο 4».

Μίλησε για τον χαρακτήρα της Μυρτάλης, της αγαπημένης της ανιψιάς, και πώς αυτός θα εξελιχθεί.

Όπως έχουμε ήδη δει, η Μυρτάλη με τη βοήθεια της Αθηνάς κατάφερε να πάρει το 51% της περιουσίας του πατέρα της και να έχει πλέον το πάνω χέρι στις επιχειρήσεις των Βρεττάκων.

Μέχρι τώρα είχε σύμμαχο την Ιουλία που έκανε το παν, όπως όμως είπε η ηθοποιός θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

«Έχει περάσει όσα έχει περάσει και τώρα που παίρνει το 51% της επιχείρησης η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Θα πρέπει να τη “μαζέψει” και την αγαπάει».

Όπως είπε, η Ιουλία καταλαβαίνει ότι υπάρχει έρωτας στη ζωή του Ιάκωβου και αντιδρά έντονα και όπως είπε «θα συγκρουστούν τα δύο αδέλφια» όταν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι η Αθηνά.

Για τη σχέση της με τον Στάθη είπε ότι θα υπάρξουν συναντήσεις που θα «δείξουν μία ταραχή».