Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Έρρικα Πρεζεράκου έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση
Νέα

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Έρρικα Πρεζεράκου έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Έρρικα Πρεζεράκου έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Τι είπαν για όσα βίωσαν σε νεαρή ηλικία

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν σιγά σιγά ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστές γυναίκες η κάθε μία στον χώρο της, ύστερα από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα.

Δύο ακόμα κυρίες, η Τόνια Σωτηροπούλου, γνωστή ηθοποιός και η γνωστή αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου, μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες μιλώντας στην εκπομπή MEGA Stories.

«Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω ποτέ κάτι ακραίο. Ήμουν 18 χρονών, και έκανα μια μικρή συμμετοχή σε ένα σίριαλ. Την πρώτη μέρα στη δουλειά, γνώρισα τους ηθοποιούς και όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και όπως φορούσα την μπλούζα μου μπήκε μέσα αυτός ο κύριος. Μου είπε ότι χάρηκε πολύ που δουλέψαμε μαζί, απάντησα και εγώ, και με τράβηξε για να με φιλήσει. Είπα όχι. Ήταν ένα σοκ και η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως έκανα κάτι και του έδωσα κάποιο δικαίωμα. Ενώ δεν είχαμε καν μιλήσει. Μου ζήτησε συγνώμη και έκανε πίσω και μου είπε ότι οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία μου θέλουν. Αναρωτιόμουν τότε μήπως έτσι είναι τα πράγματα στη δουλειά μας. Είναι, όμως, μια μερίδα ανθρώπων και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα κάνει ατομικό ρεκόρ, και είχα ανέβει πάνω που ήταν κάποιοι παράγοντες, και δεν τους ενδιέφερε καθόλου το αν είχα κάνει ατομικό ρεκόρ, παρά μόνο να σχολιάσουν ότι το κορμάκι που φορούσα ήταν σούπερ σέξι. Μια φορά πάλι λόγω ρεκόρ είχα κάνει μια συνέντευξη και με ρώτησαν αν είχα φτάσει εκεί που ήμουν επειδή είμαι όμορφη και σέξι. Σοκαρίστηκα και είπα ότι δεν θυμάμαι να λύγισε ποτέ ο πήχης από την ομορφιά μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.