Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιο τραγούδι ξεκίνησε την εκπομπή της;
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιο τραγούδι ξεκίνησε την εκπομπή της;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιο τραγούδι ξεκίνησε την εκπομπή της;

Υπονοούμενο ή τυχαία επιλογή;

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, με το πρώην ζευγάρι να έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους, μετά από έναν δεσμό περίπου δύο ετών, αλλά και συγκατοίκησης.

Οι δυο τους δεν ζουν πλέον μαζί, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια αποχώρησε από την πολυτελή μεζονέτα στην Πεντέλη και νοίκιασε το δικό της σπίτι, ωστόσο κανείς τους δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό.

Την ίδια στιγμή που η Ηλιάνα παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή της στον Alpha, ο Snik, το σαββατοκύριακο, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Τζια και όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα «Το Πρωινό», δεν ήταν μόνος του.

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού, ο ράπερ συνοδευόταν από μία ευπαρουσίαστη αεροσυνοδό ονόματι Νάνσυ με καταγωγή από τα Γιάννενα, η οποία μάλιστα δέχτηκε και ένα πολύ ακριβό δώρο.

Η Ηλιάνα πάντως σήμερα, στο Pop Up, εμφανίστηκε με το τραγούδι του Snik «Έτσι», το οποίο μάλιστα χόρεψε με την καρδιά της, άκρως ευδιάθετη και πανέμορφη.

Οι στίχοι του συγκεκριμένου κομματιού αναφέρουν μεταξύ άλλων «μόνο η φωνή σου μ’ αρέσει, όλες αυτές έτσι κι έτσι», με το ερώτημα να γυρίζει γύρω από το αν ήταν τυχαίο το γεγονός ή αποτελεί «απάντηση» στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

https://streamable.com/ncmyb4