Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τέλος μίας εποχής με τον Snik και η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τέλος μίας εποχής με τον Snik και η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τέλος μίας εποχής με τον Snik και η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό

Οι πληροφορίες που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ!

Και τα πιο όμορφα παραμύθια κάποτε τελειώνουν σε αυτή τη ζωή…

Ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Γιαννούλη – κατά κόσμον Snik – ξάφνιασε πολλούς όταν πρωτοέσκασε η είδηση του ειδυλλίου καθώς  κανένας δεν περίμενε να δει μαζί αυτές τις δύο ετερόκλητες – σε πρώτη εντύπωση – προσωπικότητες.

Τα φαινόμενα, όμως, απατούν πολλές φορές. Ο macho τράπερ έδειξε στο εντυπωσιακό μοντέλο μια άλλη πλευρά του που κρατά φυλαγμένη μόνο για εκείνους που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς του.

Πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφανίσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή. Ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του εδώ στο Znews είχε μιλήσει πρώτος για την κρίση στη σχέση τους καθώς οι πληροφορίες του ήθελαν την Ηλιάνα και τον ράπερ να διανύουν μία αρκετά άσχημη φάση.

Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της της σπίτι.

Με την πάροδο των ημερών ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έπεσαν και τα πρώτα unfollow καθώς έβγαλε από τη λίστα αυτών που ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

Το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» αναφέρεται στην επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό τους έχοντας έρθει σε επαφή με άνθρωπο από το περιβάλλον της Ηλιάνας.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για κανέναν από τους δύο. Πλέον όμως εκείνη νιώθει πολύ καλύτερα. Εξάλλου διατηρεί πολύ καλά αισθήματα για τον Δημήτρη, είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρ΄όλα αυτά, μέχρι αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής, καθώς επιθυμεί αυτό το διάστημα ηρεμία και ιδιωτικότητα.

Όλη της την προσοχή την έχει ρίξει στη δουλειά της καθώς όλα δείχνουν πως και την επόμενη σεζόν θα είναι κάτω από την τηλεοπτική στέγη του σταθμού της Κάντζας.

Στο μεταξύ, ο Snik «τάραξε» τα νερά πριν από λίγες ημέρες, αφού εθεάθη στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την Τετάρτη 12 Μαΐου στην πανηγυρική φιέστα του Ολυμπιακού, γεγονός που πυροδότησε φήμες για πιθανό φλερτ ανάμεσά τους.

Το ΟΚ! έψαξε και έμαθε ότι στη φιέστα «πήγαν και έφυγαν χωριστά», όπως επιβεβαιώνει άνθρωπος που ήταν εκεί, ο οποίος και πρόσθεσε: «Εκείνη είχε δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο του κλιπ, αλλά δεν πρόλαβε γιατί εκείνες τις μέρες έμπαινε στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1. Το μόνο που φάνηκε ήταν μια αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά τους».