Ήλιος Εξάγωνο με Ουρανό στις 25/2 : Ανέλπιστες εκπλήξεις
ΖΩΔΙΑ

Ήλιος Εξάγωνο με Ουρανό στις 25/2 : Ανέλπιστες εκπλήξεις

Ήλιος Εξάγωνο με Ουρανό στις 25/2 : Ανέλπιστες εκπλήξεις

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, στις 25/2 φέρνει αναπάντεχη χαρά και χαρμόσυνες ξαφνικές αλλαγές! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν ένα θετικό Εξάγωνο, που μας φέρνει ουρανοκατέβατες θετικές αλλαγές, στις 25 του Φλεβάρη 2021!

Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και αναπάντεχες χαρμόσυνες καταστάσεις και συγκυρίες μας οδηγούν στην επιτυχία! Η καθημερινότητα βελτιώνεται αναπάντεχα και χαμόγελα επιτέλους εμφανίζονται στα πρόσωπα μας!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 1ου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση αλλά και εύνοια ξαφνική σε παρασκηνιακά γεγονότα ή έρωτες, θα έχεις! Απαλλάσσεσαι επιτέλους από ανασφάλειες, κακοκεφιές και φοβίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στο φιλικό τομέα και ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται! Εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά στην υλοποίηση ενός μεγάλου ονείρου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξαφνική επιτυχία έρχεται στον τομέα της καριέρας, όπως και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας! Γίνεται θετικότερο το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σου, αλλά και ο συντροφικός τομέας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε χαρακτηρίζει αυξημένη αισιοδοξία κι όχι άδικα! Ξαφνικές ευχάριστες συζητήσεις και επαφές σε χαροποιούν!

ΛΕΩΝ

Έρχονται ερωτικές στιγμές που θα σε συναρπάσουν! Παράλληλα απολαμβάνεις απρόσμενη τύχη στο τομέα των οικονομικών σου και πραγματοποίηση κάποιας βαθιάς μεγάλης ερωτικής επιθυμίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικές ευκαιρίες για βελτίωση της συντροφικής σου ζωής αν είσαι δεσμευμένος και ίσως υπάρξει για μερικούς πρόταση ή απόφαση επισημοποίησης μίας σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέα ερωτική σχέση ή νέα ερωτική γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ομορφιά και ευεξία! Παράλληλα, βελτιώνεται η εργασιακή σου απόδοση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται ερωτικές εκπλήξεις και απρόσμενη ερωτική χαρά με πολλές κατακτήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόσμενη βελτίωση στην οικογενειακή ζωή αλλά και κάποια ξαφνική επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, ίσως έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντική απρόσμενη βελτίωση της κοινωνικής ζωής αλλά και των σχέσεων με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Ευχάριστες συζητήσεις θα έχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνική οικονομική εύνοια και απρόσμενη συναισθηματική χαρά σε περιμένουν! Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση είναι ο σύμμαχος σου στα πάντα!

ΙΧΘΥΣ

Χαρούμενες απρόσμενες ειδήσεις και ξαφνικά γεγονότα έρχονται σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επαναστάτησε και δεν θα χάσεις! Κάνε τη διαφορά!