Ιωάννα Λίλη: Στήριξε δημόσια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Δέχτηκε σφοδρή κριτική χωρίς να της αξίζει»
Ελλάδα

Ιωάννα Λίλη: Στήριξε δημόσια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Δέχτηκε σφοδρή κριτική χωρίς να της αξίζει»

Ιωάννα Λίλη: Στήριξε δημόσια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Δέχτηκε σφοδρή κριτική χωρίς να της αξίζει»

Πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε η παρουσιάστρια

Χαμός έχει ξεσπάσει στα social media μετά την καταγγελία του βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, από γνωστά άτομα της ελληνικής showbiz, με παρουσιαστές αλλά και γνωστούς influencers να δέχονται επιθέσεις, με την κατηγορία ότι καλύπτουν ανθρώπους και καταστάσεις.

Όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να ασχολούνται με την αποτρόπαια πράξη και μάλιστα, παρουσιαστές και παρουσιάστριες πήραν θέση όλοι υπέρ των θυμάτων φυσικά, όπως έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day ανάμεσα στα όσα είπε, παρεξηγήθηκε από ορισμένους, με αποτέλεσμα να δεχτεί σφοδρή κριτική. Η ίδια, μία ημέρα μετά ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο οι επιθέσεις δεν έχουν σταματήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ιωάννα Λίλη, με μία ανάρτησή της το πρωί της Τρίτης, θέλησε να στηρίξει δημόσια τη φίλη της.

«Τις τελευταίες μέρες έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα που μου προκαλούν – όπως άλλωστε και στον καθένα- συναισθήματα οργής, ντροπής και αγανάκτησης. Ο βιασμός κοριτσιών και γυναικών αποτελεί αποτρόπαιο έγκλημα που δεν πρέπει να μένει στην αφάνεια, αλλά να ξεσκεπάζεται με κάθε τρόπο και η τιμωρία να είναι αμείλικτη!

Με θλίβει όμως αφάνταστα και το γεγονός ότι κάποιοι ανάμεσά μας βρίσκουν την ευκαιρία, με αφορμή αυτά τα γεγονότα,να λάβουν «το βήμα» μέσα από την κοινωνική δικτύωση και να στραφούν με τρόπο απαράδεκτο εναντίον ανθρώπων, διαστρεβλώνοντας και παρερμηνεύοντας τα λεγόμενά τους! Αναφέρομαι στην περίπτωση της αγαπημένης τηλεπαρουσιάστριας @stam_tsimtsili ,η οποία δέχτηκε από ορισμένους σφοδρή κριτική, χωρίς να της αξίζει.

Η ίδια βγήκε από την πρώτη στιγμή να δώσει τις εξηγήσεις της και μάλιστα να ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη για τους «άστοχους», όπως είπε χαρακτηρισμούς. Κάποιοι όμως συνεχίζουν άσκοπα να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια ανούσια επικριτικά σχόλια.Όλοι γνωρίζουμε το ήθος και την ευγένεια της εν λόγω παρουσιάστριας και γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε φορά στρέφεται απερίφραστα ενάντια στην αδικία και στο κακό. Στην προκειμένη περίπτωση έχει δηλώσει κατ´ επανάληψη τη θέση της υπέρ του θύματος, που είναι κατι παραπάνω από δεδομένη και αυτονόητη.

Για να τελειώνουμε : ότι μπορούμε να ζούμε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα είναι δεδομένο! Δυστυχώς όμως δεν είναι δεδομένα ούτε ο σεβασμός στο συνάνθρωπο ούτε και η παιδεία που απαιτείται για να έχει γερά θεμέλια η κοινωνία μας!

Και επιτέλους ας καταλάβουμε ότι αυτού του είδους οι …. «κριτικές» μας απομακρύνουν από την ουσία. Και η ουσία είναι ότι άλλο ένα κορίτσι κακοποιήθηκε και δίνει μεγάλο αγώνα για δικαίωση! Ας γίνουμε όλοι ασπίδα προστασίας για χάρη της!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.