Reality TV

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς σχολίασε το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Survivor

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς σχολίασε το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Survivor

Τι είπαν οι συνεργάτες της στο Love It

Μεγάλη συζήτηση δημιουργήθηκε γύρω από τη χθεσινή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Survivor και το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδες. Μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια για «στημένη ψηφοφορία» στα social media, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και μέσα από την εκπομπή Love It. Στην έναρξη της εκπομπής, η Ιωάννα είπε πως έχει δεχτεί πολλά μηνύματα, αλλά δεν είναι εκείνη που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι.

Ενώ, λίγο αργότερα δήλωσε για τη χθεσινή αποχώρηση: «Δεν ήταν ευχάριστη έκπληξη για πολύ κόσμο, όπως φάνηκε», με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να παίρνει τον λόγο και να λέει:  «Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ψηφίζει ο κόσμος». Και την Ιωάννα να επισημαίνει:  «Ακούς κόσμε; Να πούμε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη».

Ωστόσο, και ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2 στον ΣΚΑΪ που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, αποκάλυψε πως υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων που ψηφίζουν. Αυτοί που θέλουν την ομάδα των «Μπλε» και ψηφίζουν να μείνουν οι αδύναμοι της άλλης ομάδας, αυτοί που ψήφισαν την Ανθή επειδή είναι πολύ δημοφιλής στο παιχνίδι και αυτοί που δεν κατάλαβαν αν γίνεται ψηφίζουμε αυτόν που θέλουμε να μείνει ή να φύγει από το παιχνίδι.

https://streamable.com/rxv9ye

Exit mobile version