Ιωάννα Μαλέσκου: Τα «πειράγματα» των συνεργατών της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα «πειράγματα» των συνεργατών της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα «πειράγματα» των συνεργατών της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Οι μονταρισμένες φωτογραφίες και η αντίδραση της παρουσιάστριας του Love It

Με ολοκαίνουργια εκπομπή βγήκε σήμερα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το Love It και η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της είχαν έντονη διάθεση για «πειράγματα». Η παρουσιάστρια αν και αρχικά ξαφνιάστηκε όμως, άρχισε να το διασκεδάζει.

Το θέμα συζήτησής τους ήταν φυσικά η «άτακτη» Μπαλού – η σκυλίτσα της Ιωάννας Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Ιωάννας Βασίλης Γρηγορόπουλος έφερε στην εκπομπή ένα video Με ένα άτακτο σκυλάκι που έγινε Viral και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο σωσίας της Μπαλού και με αφορμή αυτό ρώτησε την Ιωάννα, αν η τετράποδη φίλη της είναι ήσυχη. Εκείνη απάντησε με χιούμορ και ξαφνιάστηκε όταν είδε τις μονταρισμένες φωτογραφίες της Μπαλού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό – από την κοινή τους εμφάνιση στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά»- έχουν ακουστεί πολλές φορές σχόλια για τον ερωτισμό που είχε υπάρξει ανάμεσα στον γνωστό ερμηνευτή με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με τη Βάνια από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» να κάνει διαρκώς τηλεοπτικά παράπονα στον Κωνσταντίνο Αργυρό με φόντο τις φήμες που κυκλοφορούν.

Η Ιωάννα πάντως δεν έχει πάρει επίσημη θέση, αλλά σχολιάζει με χιούμορ τα «πειράγματα» των συνεργατών της και όλα όσα ακούγονται για εκείνη. «Ντροπή σας. Εγώ θα φύγω και αν βγει σε τηλεφωνική σύνδεση ο Αργυρός εγώ θα πω ότι δεν είμαι εδώ», δήλωσε γελώντας η παρουσιάστρια.

https://streamable.com/01xfcg