J2US: Έρχεται ψηφοφορία από το κοινό για το ζευγάρι που θα επιστρέψει;
Νέα

J2US: Έρχεται ψηφοφορία από το κοινό για το ζευγάρι που θα επιστρέψει;

J2US: Έρχεται ψηφοφορία από το κοινό για το ζευγάρι που θα επιστρέψει;

Το ρεπορτάζ του Κώστα Φραγκολιά και τα ονόματα που προσέγγισε η παραγωγή για τη θέση της Ιωάννας Τούνη

Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα για το ποιος θα διαδεχθεί την Ιώαννα Τούνη, μετά την αποχώρησή της για προσωπικούς λόγους από το J2US, αναμένεται να απαντηθεί το Σάββατο το βράδυ, με τα σενάρια να είναι πολλά και τον Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει στο Happy Day ένα από αυτά.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή και ηθοποιό, η παραγωγή σκέφτεται να πραγματοποιήσει ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό, το οποίο θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει για το ποιο ζευγάρι από αυτά που έχουν αποχωρήσει, θα επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη, η Μαντώ με τον Κώστα Φραγκολιά και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Από την άλλη, το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ανέφερε ότι προσεγγίστηκαν η Λάουρα Νάργες, η Δήμητρα Κατσαφάδου, η Μαρίνα Πατούλη και ο Απόστολος Γκλέτσος, για να βρεθούν στο πλευρό του Νικηφόρου. Οι περισσότεροι απάντησαν αρνητικά για διαφορετικούς λόγους, ενώ όσον αφορά στη Μαρίνα Πατούλη, ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που είπε το «όχι».

Στη συνέχεια της ημέρας, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε ότι η ψηφοφορία για το ζευγάρι που θα επιστρέψει θα ξεκινήσει το Σάββατο το βράδυ, μετά το τέλος του σόου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Στα έξι ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει ήδη, θα προστεθεί και το έβδομο που θα αποχωρήσει την ίδια μέρα της ψηφοφορίας.