Jamie Oliver: Το τρυφερό μήνυμα για τα 21 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του Jools
Κόσμος

Jamie Oliver: Το τρυφερό μήνυμα για τα 21 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του Jools

Jamie Oliver: Το τρυφερό μήνυμα για τα 21 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του Jools

Επέτειος γάμου για τον διάσημο chef

Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγο του Jools για την 21η επέτειο του γάμου τους, ο Jamie Oliver. Ο διάσημος chef έκλεισε 21 χρόνια έγγαμου βίου και μετά από πέντε παιδιά και πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές παραμένει full in love με τη σύζυγό του.

«Σήμερα είναι η 21η επέτειος του γάμου μου με αυτήν την εκπληκτική γυναίκα, την καλύτερη σύντροφο και την αγάπη της ζωής μου, την Jools Oliver. Χρόνια Πολλά μωρό μου. Στα επόμενα 21 χρόνια που εύχομαι να περάσουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ο Jamie Oliver. Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε και ένα video με στιγμιότυπα από τον γάμο του με την Jools.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Oliver (@jamieoliver)

Ωστόσο, και η σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί, αλλά με μια πιο αστεία ανάρτηση. Συγκεκριμένα η Jools Oliver δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, όπου έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και έγραψε: «Τι νομίζεις ότι θα έχεις και τι… έχεις στην πραγματικότητα, δημοσιεύοντας και ένα αστείο video με τον χορό της στην κουζίνα του σπιτιού μαζί με τα παιδιά της.

Και συνέχισε: «Σε ευχαριστώ που με αγαπάς, όπως ακριβώς είμαι. Τώρα έχουμε πια πέντε παιδιά που μυστικά με προσέχουν όταβν έρχεται η ώρα να χορέψω στην κουζίνα. Σε αγαπώ τόσο πολύ θρυλικέ μου σύζυγε».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2000 και έχει αποκτήσει μαζί 5 παιδιά: τη 19χρονη Poppy Honey Rosie, τη 18χρονη Daisy Boo Pamela, τη 12χρονη  Petal Blossom Rainbow, τον 10χρονο Buddy Bear Maurice και τον 4χρονο River Rocket Blue Dallas.