«Καρφώνει» James και Μπάρτζη ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Έχουν κουράσει. Νομίζω ότι όταν θα γίνει η ένωση θα μαλώσουν»
Reality TV

«Καρφώνει» James και Μπάρτζη ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Έχουν κουράσει. Νομίζω ότι όταν θα γίνει η ένωση θα μαλώσουν»

«Καρφώνει» James και Μπάρτζη ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Έχουν κουράσει. Νομίζω ότι όταν θα γίνει η ένωση θα μαλώσουν»

Οι πρώτες δηλώσεις στο Love It

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε στην εκπομπή Love It ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Μ. Τετάρτης μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη φιλία James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη και τους παίκτες του βλέπει για την τελική τριάδα.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν άκουσα τον Λιανό να λέει το όνομά μου είπα “δεν μπορεί”. Έχουν ειπωθεί πολλά “δεν μπορεί” αλλά εγώ μπορούσα ακόμη», είπε αρχικά και αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να μην χαιρετήσει και τους παίκτες της κόκκινης ομάδας γιατί έμεινε μαζί τους τόσο πολύ καιρό.

Και συνέχισε: «Σε αυτήν τη φάση που ήμασταν δεν κοιτούσαμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τη συμβίωση. Για παράδειγμα ο James δεν πρόσφερε τίποτα στη μπλε ομάδα».

Η σχέση Σάκη – Μαριαλένας

«Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λ@τούμπα, αλλά ήταν το αίσθημα. Ήταν δυο χρόνια με τον Σάκη. Η Μαριαλένα είναι δυνατή παίκτρια και ο Σάκης το ίδιο. Και ήταν απέναντι στον James και τον Νίκο. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά στο φιλικό επίπεδο. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε τον Σάκη που είναι μέσα. Η στάση της είναι κυρίας. Το πώς το βλέπει ο Σάκης; Η άποψή μου είναι πως ίσως να τρέφει αισθήματα, πέρα από φιλικά», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Ο Σάκης δεν μπορεί να γίνει αρχηγός στην κόκκινη ομάδα. Πάντα θα έρχεται δεύτερος. Στην προσωπική του ζωή έρχεται δεύτερος με τη Μαριαλένα».

«O Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητά με τον James ο Νίκος νευριάζει. Τι κάνει το πίτμπουλ; Προσπαθεί να προστατεύσει το αφεντικό του και βγάζει επιθετικότητα. Αυτό μου έβγαζε.  Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Αν είχε άλλον φίλο ίσως να επηρεαζόταν. Δεν πλησίασε κανείς άλλος τον Νίκο», ανέφερε έπειτα.

Στη συνέχεια μίλησε για αυτούς που κάνουν δουλειές στην παραλία, αποκαλύπτοντας πως η Ελένη Χαμπέρη κάνει τις περισσότερες δουλειές, ενώ η Καρολίνα δεν πλένει καν το ποτήρι της.

Ως τελική τριάδα βλέπει τους: Ηλία Μπόγδανο, Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Κόρομι. Και αποκαλύπτει για James και Nίκο: «Έχουν κουράσει. Νομίζω ότι όταν θα γίνει η ένωση θα μαλώσουν. Θα τελειώσει αυτός ο έρωτας».

https://streamable.com/md9t5j