Κατερίνα Γερονικολού: «Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν»
Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: «Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν»

Κατερίνα Γερονικολού: «Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν»

Τι είπε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show ήταν η Κατερίνα Γερονικολού και μίλησε για το ελληνικό #Metoo, για το πόσο την άγγιξε η κίνηση της Ζέτας Δούκα να μιλήσει για την άσχημη συμπεριφορά που βίωσε στη σκηνή από τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και το νέο της επαγγελματικό βήμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ελληνικό #Metoo: «Το bullying και ο εργασιακός εκφοβισμός μπορεί να είναι απέναντι σε όλους. Αλλά οι γυναίκες ξεκινήσαμε φαινομενικά ως οι πιο αδύναμες και ευάλωτες και με τη Σοφία Μπεκατώρου και μετά με τη Ζέτα Δούκα ξεκίνησε μια νέα σελίδα στην Ελλάδα. Μπορεί αυτό να  ήρθε από το εξωτερικό, αλλά εμάς γεννήθηκε η ανάγκη μας από εδώ. Τις σέβομαι πολύ τις γυναίκες και νομίζω ότι μαζί θα καταφέρουμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/lxrxnh

Μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές ανέφερε: «Είμαι περήφανη που έρχομαι εδώ με την ιδιότητά μου ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τη ρωτά αν πιστεύει ότι καθάρισε ο χώρος του θεάτρου με την Κατερίνα να απαντά: «Νομίζω ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη Ζέτα Δούκα  και στην εξομολόγηση που έκανε η ίδια μέσω των social media: «Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποια πληγή. Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς τη να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Δηλαδή αν ήμασταν πριν από έναν χρόνο σε ένα ταβερνάκι και τα λέγαμε και με ρωτούσες για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα “Όχι Γρηγόρη μου όλα καλά” γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να τη στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να τη στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα και αυτό το κύμα για εμένα έχει με πολλή αγάπη».

https://streamable.com/7mert3

Έπειτα, μιλώντας για τη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψε πως είναι στα καλύτερά της, αλλά και ότι η μητέρα του προσπαθεί μάταια να της μάθει να μαγειρεύει.

https://streamable.com/hmvt3o