Κατερίνα Καινούργιου: «Αναγνώρισα την κ. Μοιραράκη από τη φωνή, στεναχωρήθηκα πολύ»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Αναγνώρισα την κ. Μοιραράκη από τη φωνή, στεναχωρήθηκα πολύ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αναγνώρισα την κ. Μοιραράκη από τη φωνή, στεναχωρήθηκα πολύ»

Η παρουσιάστρια πέτυχε τη γνωστή επιχειρηματία σε κατάστημα με ρούχα

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στη «Super Κατερίνα» και τον τρόπο που μίλησε για τη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της, η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε στην εκπομπή της, την πρόσφατη συνάντησή με τη γνωστή επιχειρηματία, την οποία όπως είπε, είδε ιδιαίτερη στεναχωρημένη.

«Ήμουν σε ένα κατάστημα με ρούχα και όπως χαζεύω, βλέπω μια κυρία μαυροφορεμένη να κάθεται σε ένα καναπεδάκι κι άλλη μια κυρία από πάνω της, να της λέει “έλα να δεις κι αυτό κι εκείνο” και να της απαντά “άσε με δεν έχω όρεξη”. Αναγνώρισα τη φωνή, γύρισα και ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Ήταν πάρα πολύ μελαγχολική και μου λέει “κορίτσι μου έχω περάσει τόσο δύσκολα, δεν έχω όρεξη για τίποτα”. Της είπα ότι η ζωή συνεχίζεται »

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπλητικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το «αστέρι» τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη στη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Θέλω να ομολογήσω δημοσίως πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη και συγκινημένη συνάμα που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή για την οποία όλη την ημέρα ήταν καταπληκτικά τα γυρίσματα. Είναι το εορταστικό Cash or Trash. στο οποίο τα χρήματα από τα αντικείμενα που έφεραν οι καλεσμένοι και θα πωληθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing».