Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε στη θέση του «Το Πρωινό» – «Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ δεν τα δέχομαι»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε στη θέση του «Το Πρωινό» – «Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ δεν τα δέχομαι»

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε στη θέση του «Το Πρωινό» – «Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ δεν τα δέχομαι»

Το άκομψο σχόλιο που την ενόχλησε

Το μήλον της έριδος ανάμεσα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποτέλεσε η είδηση για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο. Η είδηση έγινε γνωστή από το «Πρωινό» που επέμενε ότι ο γάμος θα γίνει την περασμένη Παρασκευή στη Σύρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» που αποκάλυψε πως δεν παντρεύεται.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας:

«Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ για το αν θα παντρευτεί το ζευγάρι. Κάπως έγινε όλο αυτό. Προφανώς για να το πούμε την Πέμπτη με όλη μου την καλή πρόθεση -γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται- το είπαμε γιατί από το κανάλι μας ήρθε αυτή η πληροφορία. Και λέμε “να το πούμε;” και πολύ χαριτωμένα μας είπαν “πείτε το” και έτσι το είπαμε. Πόσο μάλλον όταν αυτό επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που θα ήταν εκεί και όταν έρχεται μέσα από το κανάλι και από ανθρώπους που κατά 99,9% αυτά που λένε ισχύουν, γι’ αυτόν τον λόγο το είπαμε. Για μένα είναι κάποια θέματα υγείας, παιδιών και εγκυμοσύνης που δεν τα λες ποτέ.

Όταν δεν σε παίρνουν να σου πουν μην το παίζεις ή δεν ισχύει, παίρνει άνθρωπος της εκπομπής και δεν λες κάτι… Δεν θα έλεγα κάτι αλλά επειδή πήρε μια έκταση επειδή η ίδια η Δανάη επέλεξε να τοποθετηθεί στο πλαίσιο ενός άλλου καναλιού γιατί αυτό της ταιριάζει, οφείλω να πω ότι δεν υπήρχε πρόθεση ούτε θα στέλναμε κάμερα, μας ήρθε αυτή η πληροφορία.

Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία -δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1 γιατί σημαίνει και κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Το ότι δεν έγινε είναι ένα άλλο θέμα. Κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, να μην το παίξω ούτε είμαστε τρελοί ξαφνικά να πούμε ντε και ντε ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Είπαμε κάτι με  χαρά. Θέλαμε να κάνουμε κακό;»

https://streamable.com/veat8c

Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου;

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη από τα λόγια της Φαίης Σκορδά ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής πως όσα ειπώθηκαν περί «του καναλιού που ταιριάζει στη Μιχαλάκη»  στενοχώρησαν την ομάδα του «Ευτυχείτε» που είχε το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις της.

«Ειπώθηκε ότι η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να τοποθετηθεί σε ένα άλλο κανάλι και όχι στον ANT1 γιατί αυτό της ταιριάζει», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος μεταξύ άλλων και εξήγησε το ιστορικό της υπόθεσης με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Γενικότερα κάνουμε ρεπορτάζ και έχουμε και εμείς εδώ αξιόλογους συναδέλφους. Έχει συμβεί σε πολλούς να κάνουν λάθος, όπως και σε εμάς και το σωστό είναι να βγεις να ζητήσεις ένα συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς και να πάρεις προσωπικά ένα τηλέφωνο. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους, περιπλέκει τα πράγματα.

Τα κανάλια πέρα από τον τίτλο ANT1 που είναι ένα κανάλι με ιστορία, το OPEN, ο Alpha και ο ΣΚΑΪ είναι τα πρόσωπα που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα κανάλια βλέπουν και για τη μεταγραφική περίοδο επιλέγουν και πρόσωπα που να μην πίστευαν ποτέ ότι εμείς ιδανικά θα θέλαμε στο δυναμικό μας.

Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά έχω ως αρχή στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια… Με έχουν υποβιβάσει, με έχουν ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει. Κάποιοι πίστευαν ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και αυτοί είναι ανώτεροι. Όσο ανεβαίνω με τη βοήθεια των συνεργατών μου και ποτέ μόνη, και αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι και όχι η αυλή μου -γιατί εγώ δεν έχω αυλή- είναι ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτήν τη στιγμή μπορεί η δική μας εκπομπή να είναι πρώτη και του χρόνου να είναι κάποιος άλλος. Σέβομαι όλους τους συναδέλφους. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ δεν τα δέχομαι».