Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Μου είχαν προτείνει να το παρουσιάσω τη χρονιά του Χάρη Βαρθακούρη»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Μου είχαν προτείνει να το παρουσιάσω τη χρονιά του Χάρη Βαρθακούρη»

Η παρουσιάστρια μίλησε για το ραντεβού που είχε πριν από κάποια χρόνια με τον διευθυντή προγράμματος του ΣΚΑΪ

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τα νέα των καναλιών μετέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα» και με αφορμή το Big Brother και το γεγονός ότι δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της στον «αέρα», ότι πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι και είχε δεχτεί πρόταση για να αναλάβει εκείνη την παρουσίαση του «Μεγάλου αδερφού», ενώ παράλληλα θα έκανε μία καθημερινή απογευματινή εκπομπή, ενώ μαζί της σε όλα αυτά θα ήταν και ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης.

«Θέλω να κάνω μια αποκάλυψη, έχουν περάσει χρόνια οπότε θα το πω…. Πριν από κάποια χρόνια, όχι πολλά, έληγε το συμβόλαιό μου εκεί που ήμουν και μου είχαν προτείνει να κάνω ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ. Εκεί μου είπαν να παρουσιάσω το Big Brother και μια ακόμα καθημερινή απογευματινή εκπομπή.

Εννοείται ήταν πολύ τιμητικό για εμένα, όμως θεώρησα ότι κάτι τέτοιο δε θα μου έκανε καλό και ότι δε θα ήμουν και καλή παρουσιάστρια στο Big Brother. Μάλιστα είχα πει τότε ότι θέλω να συνεχίσω το πρωινό, μου αρέσει το πρωινό και κάτι τέτοιο δε θα με βοηθούσε… Μιλάω για το Big Brother που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Exit mobile version