Κατερίνα Καραβάτου: «Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καραβάτου: «Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό»

Κατερίνα Καραβάτου: «Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό»

Τι απάντησε στα σχόλια της Ντέπυς Γκολεμα;

Για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, αυτό της παρουσίασης του My Style Rocks, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ενώ απάντησε και για την κριτική που δέχτηκε από την τηλεκριτικό, Ντέπυ Γκολεμά.

«Είναι πολύ ωραία στο ‘’My style Rocks’’ και κάθε μέρα νιώθω πιο άνετα. Για εμένα ήταν πρόκληση γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Το πιο δύσκολο για εμένα επειδή δεν είναι live, παρόλο που εγώ συνεχίζω να φέρομαι σαν να είναι live», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Για την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έχει χαρακτηριστεί σκληρή, η παρουσιάστρια απάντησε πως δεν θεωρεί οτι είναι ο καθένας βλέπει διαφορετικά πράγματα, δηλώντας ταυτόχρονα πως εκείνη στηρίζει τα κορίτσια διότι αντιλαμβάνεται το άγχος τους.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία είπε πως το πρότζεκτ του My style Rocks δεν της ταιριάζει, αλλά και για το εάν θα ξανέκανε πρωινό.

«Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό. Ίσως κάποια άλλη στγμή ναι αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Την κ. Γκολεμά την γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι όντως, ένα καινούριο βήμα για εμένα και είναι πολύ ενδιαφέρον».