Κατσικομακαρονάδα στον φούρνο: Ο παραδοσιακός μεζές της Δευτέρας του Πάσχα
Διατροφή

Κατσικομακαρονάδα στον φούρνο: Ο παραδοσιακός μεζές της Δευτέρας του Πάσχα

Κατσικομακαρονάδα στον φούρνο: Ο παραδοσιακός μεζές της Δευτέρας του Πάσχα

Πώς να εκμεταλλευθούμε νόστιμα το κρέας που έμεινε

Στην Ελλάδα, τα τραπέζια την Ανάσταση αλλά και ανήμερα του Πάσχα είναι πάντα γεμάτα από καλούδια, τα οποία φυσικά τις περισσότερες φορές περισσεύουν και μπαίνουν στο ψυγείο για τις επόμενες ημέρες.

Το αρνί και το κατσίκι είναι σε περίσσεια ποσότητα σχεδόν σε κάθε σπίτι και οι νοικοκυρές, αναζητούν κάθε φορά τρόπους για να το αξιοποιήσουν τη Δευτέρα του Πάσχα, έτσι ώστε να μην πεταχτεί τίποτα.

Στην ταβέρνα «Μαζωμός», στο Χαλάνδρι, ετοιμάζουν διάφορα πιάτα με αρνί και κατσίκι, που μπορούν να δώσουν ιδέες στον κόσμο για το πώς να χρησιμοποιήσουν το κρέας που έχει απομείνει, όπως είναι η κατσικομακαρονάδα στον φούρνο.