Κόσμος

Kim Kardashian: Αποκάλυψε πως όλη η οικογένεια νόσησε με κορονοϊό

Kim Kardashian: Αποκάλυψε πως όλη η οικογένεια νόσησε με κορονοϊό

Ο μικρός γιος της κόλλησε στο σχολείο

Για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε όλη η οικογένειά της με τον κορονοϊό μίλησε ανοιχτά η Kim Kardashian στο τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians. Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε αποκαλύψει στο teaser πως ο γιος της είχε βρεθεί θετικός στον ιό, αλλά τώρα έγινε γνωστό πως τόσο εκείνη, όσο και η κόρη της North νόσησαν και μάλιστα είχαν και κάποια σοβαρά συμπτώματα.

Σύμφωνα με το TMZ, η Kim ανέφερε πως μετά από ένα κρούσμα κορονοϊού στο σχολείο του γιου της  Saint ο μικρός υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό στον ιό. Αυτό την άγχωσε αρκετά καθώς στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα παιδιά και δεν ήθελε να θέσει κάποιον σε κίνδυνο. Αμέσως, λοιπόν, ξεκίνησε η 14ήμερη καραντίνα της με τα παιδιά της, ενώ αναγκάστηκε να σταματήσει και κάθε γύρισμα μέχρι να είναι όλοι εντελώς καλά.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα στην κόρη της North και σε εκείνη και γρήγορα κατάλαβαν πως νοσούν και οι δυο με κορονοϊό. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Kim είχε στρωθεί στη δουλειά για τα μαθήματα νομικής και τις εξετάσεις της. Ευτυχώς, όλοι ανάρρωσαν και είναι πια εντελώς καλά, παρόλο που η Kim δεν κατάφερε να διαβάσει όσο έπρεπε και τελικά απέτυχε σε δυο από τα τεστ των εξετάσεών της.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η Kim δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό με τον κορονοϊό στην οικογένειά της, παρόλο που μέσα στο 2020 η αδελφή της Khloe είχε μιλήσει για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και τον υψηλό πυρετό που είχε ανεβάσει.

Exit mobile version