«Κόλαφος» η Δήμητρα Λιάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος. Εσύ θα τον είχες βάλει στη θέση του. Σε αρνήθηκε»
Ελλάδα

«Κόλαφος» η Δήμητρα Λιάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος. Εσύ θα τον είχες βάλει στη θέση του. Σε αρνήθηκε»

«Κόλαφος» η Δήμητρα Λιάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος. Εσύ θα τον είχες βάλει στη θέση του. Σε αρνήθηκε»

Απευθύνεται στον αείμνηστο ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Χείμαρρος ήταν η Δήμητρα Λιάνη σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook με αφορμή την ονομαστική γιορτή του του αείμνηστου, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε αυτή, η Δήμητρα Λιάνη απευθύνεται στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και ανάμεσα σε πολλά στοχοποιεί τον Γιώργο Παπανδρέου αποκαλώντας τον «μέγιστο, εθνικό κίνδυνο», ο οποίος κινήθηκε κατά την πρωθυπουργία του εκ διαμέτρου αντίθετα με την ιδεολογία τόσο της παράταξης όσο και του πατέρα του.

Ακόμη, τα πυρά της εξαπέλυσε και απέναντι στον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Να εμπιστεύεστε μόνο τους αγωνιστές που μάτωσαν για αυτές τις ιδέες και όχι αυτούς που τις πρόδωσαν και ενσωματώθηκαν στο σύστημα και υπηρετούν το διεθνές και ντόπιο κατεστημένο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου- ερωτευμένη για πάντα, με το πνεύμα των ιδεών, των αξιών και των αρχών του.

Αγαπημένε μου Ανδρέα, ο ελληνικός λαός πίνει ακόμη νερό στο όνομα σου και αναγνωρίζει, πώς μόνο εσύ αγκάλιασες την φτωχολογιά και έδωσες αξιοπρέπεια στη ζωή του Έλληνα. Σαν σήμερα, 30 Νοεμβρίου, ανήμερα στη γιορτή σου, όλοι εξέφραζαν την ευχή να είσαι πολύχρονος και δημιουργικός! Αγαπημένε σύντροφε και εθνικέ ηγέτη.

Το ΠΑΣΟΚ πού ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια. Στην θέση του έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομα σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη! Όταν έγραψα το βιβλίο, την “ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ”, το έκανα για την πολιτική αποκατάσταση των θέσεων σου! Σε εγκατέλειψαν όλοι αγαπημένε! Όλοι τους απομακρύνθηκαν από τις εντολές σου! Ακόμη τρέμουν μήπως οι Ανδρεοπαπανδρεϊκοί ξεσηκωθούν! Όμως όλο το δήθεν κεντροαριστερό φάσμα, πέρασε στο άλλο στρατόπεδο και συντάχθηκε με τους εχθρούς του λαού και του έθνους! Πρωτοστάτησαν πολλοί! Ο Σημίτης προχώρησε σε ριζική αποκαθήλωση της πολιτικής σου γραμματείας!

Τα παιδιά σου μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο! Λατρεμένε ηγέτη του ελληνικού λαού!

Σήμερα που οι εθνομηδενιστές, πρωτοστατούντος του γιού σου Γιώργου, ετοιμάζουν το τελειωτικό κτύπημα στο έθνος με την προδοσία- παραχώρηση της ελληνικής ΑΟΖ και των υδρογονανθράκων στη Τουρκία, επείγει όσο ποτέ άλλοτε η αναγέννηση της εθνικής στρατηγικής που εσύ χάραξες και αυτοί πρόδωσαν! Και τι δεν έκαναν για να ανατρέψουν το έργο σου!

Στην οικονομία γιγάντωσαν το χρέος και προσπάθησαν να τα φορτώσουν σε σένα που παρέδωσες χρέος βιώσιμο, απαιτώντας χρηστή διαχείριση. Στο θέμα των Σκοπίων ενώ εσύ τους κατέβασες τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, οι επίγονοι Σημίτης, Γιώργος, Βαγγέλης Βενιζέλος και ο κακός σου μίμος Τσίπρας, όλοι τους τάχθηκαν με τη σύνθετη γεωγραφική ονομασία παραχωρώντας το όνομα στους σφετεριστές. Η εθνική μειοδοσία θα αποδειχθεί σε λίγα χρόνια με τον επαπειλούμενο εθνικό μας ακρωτηριασμό. Έκαναν ένα μέρος του λαού συνένοχο! Όχι όμως τους λιγοστούς πιστούς σε σένα και στο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που αντιστάθηκε με κείμενα και πρωτοβουλίες, όσο μπορούσε!

Δυστυχώς, οι ιδεολόγοι Ανδρεϊκοί πολεμήθηκαν σκληρά και απομακρύνθηκαν με κάθε τρόπο, από τον πολιτικό φορέα που ίδρυσες. Εμένα, έπεσαν να με εξοντώσουν, επειδή θυμίζω τις αληθινές σου θέσεις και τις προβάλλω με κάθε προσωπικό κόστος. Το σύστημα στο άκουσμα σου αναστατώνεται. Οι καπηλευτές των αγώνων σου ακόμη και τώρα σε αναφέρουν ως όνομα και αποκρύπτουν πόσο έχουν πολιτικά απομακρυνθεί από τη γραμμή σου. Ο Σημίτης έκανε δεξιά στροφή και ενσωμάτωσε το κίνημα στο κατεστημένο.

Ο Γιώργος έκανε στροφή συνταυτιζόμενος με την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Οι συνέπειες τραγικές! Κατάργησε τη συμφωνία σου με την Βουλγαρία για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη. Μας έφερε το ΔΝΤ με συνοδευτικό πακέτο την νεοφιλελεύθερη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Παγίδευσε τους Έλληνες στα μνημόνια της μακρόχρονης υποταγής. Παίζει ακόμη με τις μειονότητες το διαμελιστικό παιχνίδι του εθνικού ακρωτηριασμού.

Μας γέμισε λαθρομετανάστες. Συρρικνωνόμαστε δημογραφικά. Αυτός εκεί, συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των ελληνικών υδρογονανθράκων. Για προετοιμασία, σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, μας μιλάνε για πράσινη ανάπτυξη και κατάργησαν όλα τα προγράμματα εξορύξεων! Τον αποκαλώ μέγιστο εθνικό κίνδυνο! Εσύ θα τον είχες βάλει στη θέση του. Σε όλα σε αρνήθηκε! Στην Κύπρο προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ ενάντια στα συμφέροντα του ελληνισμού. Όλα γίνονται μεθοδευμένα. Για να τυφλώσουν το λαό παραχάραξαν τα βιβλία της ιστορίας.

Ε λοιπόν, αυτή που ανάλαβε το βρώμικο έργο, η Ρεπούση είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει την επίσημη πολιτική κάλυψη του Γιώργου και όλου αυτού του μορφώματος που απέμεινε. Θα έρθω όμως στο τώρα. Με γνώμονα το συμφέρον του λαού και του έθνους. Με δεδομένο ότι το Ανδρεοπαπανδρεϊκό κίνημα δεν υπάρχει πιά στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ.

Κάνω έκκληση στη μνήμη του Ανδρέα, να απομονωθούν από το λαό όλοι όσοι εναντιώθηκαν στην πολιτική του παρακαταθήκη! Να εμπιστεύεστε μόνο τους αγωνιστές που μάτωσαν για αυτές τις ιδέες και όχι αυτούς που τις πρόδωσαν και ενσωματώθηκαν στο σύστημα και υπηρετούν το διεθνές και ντόπιο κατεστημένο. Τόσο ο Γιώργος, όσο και τα παιδιά του Σημίτη και του Βενιζέλου δεν εκφράζουν τους γνήσιους Ανδρεϊκούς!

Μακάρι να τα καταφέρουν οι λιγοστοί απομείναντες και παραμένοντες έξω από το ΚΙΝΑΛ να συγκροτήσουν μια σύγχρονη Εθνική Λαϊκή Ενότητα και θα συνταχθώ ταπεινά μαζί τους! Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς, να τιμωρήσουμε όλους όσους σε ντρόπιασαν και μας πλήγωσαν!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στο Πεντελικό που παρ΄ολίγον να τους πετάξεις όλους έξω και να ιδρύσεις εκ νέου από την αρχή, ένα αληθινό Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα Κοινωνικής Δικαιοσύνης, μακάρι να το είχες κάνει! Η μνήμη σου οδηγός μας. Είμαι βαθιά συγκινημένη που σου απευθύνομαι ως σεμνή και πιστή στις ιδέες σου αγαπημένη. Θα σε γιορτάζει πάντα ο λαός που αγάπησες και υπηρέτησες! Χρόνια πολλά σε όλους τους αληθινούς Ανδρεϊκούς».