Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Οι νέες δηλώσεις της πρώην συζύγου του τραγουδιστή και η αντίδραση του αδελφού του
Ελλάδα

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Οι νέες δηλώσεις της πρώην συζύγου του τραγουδιστή και η αντίδραση του αδελφού του

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Οι νέες δηλώσεις της πρώην συζύγου του τραγουδιστή και η αντίδραση του αδελφού του

Τι είπαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Σαν «βόμβα» έσκασε από την Παρασκευή η δικαστική και οικογενειακή διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση. Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF ενώ μια μέρα μετά δημοσίευσε στα social media τα αποσπάσματα από δυο δικαστικές διαμάχες με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν νέα μηνύματα και δηλώσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στη Μένια Κούκου, η Μαρία Δεληθανάση ανέφερε για το εξώδικο του Κώστα Δόξα στα ΜΜΕ: «Το κρίνω… ως αναμενόμενο. Η “φίμωση” είναι μια συνήθης πρακτική χειραγώγησης που ανέκαθεν χρησιμοποιείται για να αποκρύπτεται η αλήθεια. Όπως την ασκούσε σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα. Δεν μου κάνει εντύπωση».

Ενώ, για τις δικαστικές αποφάσεις που κοινοποίησε ο Κώστας Δόξας, η πρώην σύζυγός του είπε: «Πρόκειται για απόσπασμα του δικόγραφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά στη διατροφή και την επιμέλεια. Όχι στην αγωγή διαζυγίου, ούτε στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Η αγωγή διαζυγίου θα δικαστεί στις 19/11/21 και η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αυτήν τη στιγμή και αναμένουμε εξελίξεις. Γίνεται μια μεθόδευση αλλά ανεπιτυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος από το βασικό ζήτημα. Αυτό του ξυλοδαρμού και της βίας. Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τα περιστατικά βίας καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη».

https://streamable.com/i3al1r

Από την άλλη πλευρά, ο αδελφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ανέφερε: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα γιατί υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ερώτηση «αν πιστεύει ότι αυτό έγινε τώρα σκόπιμα» ανέφερε: «Εσείς τι θεωρείτε; Πραγματικά δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδελφού μου».

https://streamable.com/czmxf7