Κώστας Καραφώτης: Ποια ομάδα έχει στο μυαλό του για το Fame Story;
Νέα

Κώστας Καραφώτης: Ποια ομάδα έχει στο μυαλό του για το Fame Story;

Κώστας Καραφώτης: Ποια ομάδα έχει στο μυαλό του για το Fame Story;

Τι αποκάλυψε για τον διαγωνισμό μουσικής αλλά και για την πρόταση που του έχει γίνει από το Survivor

Στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και βασικό μέλος της εταιρίας παραγωγής του Barking Well είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος ανακατεύεται σε πολλά από τα projects που ετοιμάζονται και το όνομά του έχει ακουστεί για το Fame Story.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ισραήλ για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε, μαζί με την Πάολα και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε στο «Πρωινό» για την πρώτη συναυλία μπροστά σε κόσμο μετά από ένα χρόνο καραντίνας αλλά και για τον διαγωνισμό τραγουδιού που δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί τη νέα σεζόν.

«Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό που θα τραγουδήσω σε κοινό μετά από πάνω από ένα χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά και σε ερώτηση για το Fame Story απάντησε:

«Αν γίνει Fame και μετά θα σας πω. Έχω φτιάξει ένα ωραίο παρεάκι στο μυαλό μου, με τη Ναταλία, τον Μικρούτσικο και κανά δυο ακόμα που φαντάζομαι, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο παραγωγός».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί πρόταση από το Survivor: «Έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση να μη πάω, απλά τότε δεν πήραν τελικά διάσημους».

https://streamable.com/nm7o7v